Integrationer


Integrationer mellem systemer (eller system integrationer) automatiserer jeres manuelle arbejdsprocesser.

Vores dygtige programmører er klar til at hjælpe jer med at effektivisere jeres arbejdsprocesser.


Kontakt os

Automatiser jeres arbejdsprocesser


Alle virksomheder er i dag afhængige af en række forskellige systemer. Systemer, der kan betegnes som forretningskritiske. Jo flere forskellige systemer, der er, jo flere manuelle arbejdsprocesser har I typisk også i forbindelse med at holde jeres data opdateret på tværs af systemerne.

Ved hjælp af systemintegrationer kan I slippe for en stor del af de manuelle arbejdsprocesser. Disse integrationer kan nemlig sørge for at distribuere jeres data fra et system til jeres øvrige systemer. Derfor kaldes denne type integrationer også for systemintegration eller dataintegration.

Skal vi udvikle en integration til jer?

Kontakt os 

System integrationer til ethvert behov


Vores erfarne itpiloter er klar til at hjælpe jer med at få udviklet integrationer mellem jeres forskellige systemer. Det kan både være simple og mere komplekse integrationer.

Simple integrationer

Når vi taler om simple system integrationer, er det typisk tale om en integration mellem to systemer, hvor data skal føres fra system 1 til system 2. Det er blandt andet det, der er tale om, når I sender ordredata (omsætning) fra jeres webshop til jeres økonomisystem. Derfor har mange økonomisystemer også udviklet integrationer fra de mest populære CMS til deres eget økonomisystem.

Komplekse integrationer

Ved komplekse integrationer er det typisk større mængder data, der skal integreres mellem flere systemer. Tager vi igen eksemplet med en webshop, kan det være, at ordredata ikke kun skal sendes til økonomisystemet, men også til et lagerstyringssystem, og at lagerdata skal opdateres i et PIM-system, lige som PIM-systemet sender produktdata til webshoppen.

Der behøver ikke at være tale om en webshop, det kan også være integrationer mellem CRM-, ERP- og andre forretningskritiske systemer. Alle de systemer, hvor den samme type data skal holdes opdateret, kan med fordel integreres med hinanden. Det sparer jer for en masse tid sammenlignet med den manuelle arbejdsproces med at holde data opdateret.

Er I i tvivl om, hvorvidt I kan integrere jeres systemer med hinanden, så kontakt os og lad os tage et uforpligtende møde om jeres muligheder.

Kontakt os

Eksempler på populære integrationer

Der er mange integrationer, som jer, der driver en webshop, kan få gavn af. Særligt for webshops  er integrationer med lagerstyringssystemer, fragthåndtering, CRM-systemer og betalingsgateways populære integrationer.

For websites er integrationer med e-mailmarketingplatforme, sociale medier samt analyse- og sporingstjenester særligt populære.

For at få mest muligt ud af jeres systemer, tjenester, platforme m.m., bør I have en samlet integrationsløsning. 

I kan få udviklet integrationer til jeres website eller webshop, uanset om det er lavet i eksempelvis WordPress, Joomla, Magento, Prestashop osv.

Har I et ERP-system, er mange af jeres forretningskritiske systemer måske allerede integreret i ERP-systemet. Hvis ikke er nogle af de mest populære integrationer med CRM-systemer, PLM-systemer, webshops samt BI-platforme.

I kan få udviklet integrationer til jeres ERP-system, uanset om I anvender eksempelvis SAP ERP, Microsoft Dynamics, Navision osv.

For at strømligne virksomhedens økonomiske processer, er nogle af de mest integrationer med økonomisystemer: CRM-systemer, lagerstyringssystemer samt HR-systemer.

I kan få udviklet integrationer til jeres økonomisystem, uanset om I anvender eksempelvis e-conomic, Dinero, Microsoft Dynamics 365, SAP Business One osv.

Gennem integrationer med jeres CRM-system, kan I forbedre jeres salgs- og markedsføringsprocesser og generelt forbedre kundeoplevelsen. Derfor er nogle af de mest populære integrationer: e-mailmarketingplatforme, sociale medier, BI-platforme, helpdesk-systemer samt (e-handels-) CMS.

I kan få udviklet integrationer til jeres CRM-system, uanset om I anvender eksempelvis Salesforce, Microsoft Dynamics 365, e-conomic CRM osv.

Integrationer til Business Intelligence-platforme bidrager til forbedret analyse- og rapporteringsmuligheder. Derfor er nogle af de mest populære integrationer med ERP-systemer, CRM-systemer, sociale medier, analyse- og sporingstjenester og lignende.

I kan få udviklet integrationer til jeres BI-platform, uanset om I anvender Microsoft Power BI, Tableau, Qlik, SAP Analytics Cloud, Board osv.

Anvender I et PIM-system til at håndtere jeres produktdata, er det først og fremmest oplagt at integrere PIM-systemet med jeres webshop og øvrige salgskanaler. Af andre relevante og populære integrationer kan nævnes: ERP-systemer, CRM-systemer, sociale medier og lignende.

Netop til at håndtere integrationer med PIM-systemer har vi udviklet PIMpilot. PIMpilot fungerer med et hvilket som helst PIM-system og kan integreres med en lang række forskellige systemer.

Læs mere om PIMpilot

I kan få udviklet integrationer til jeres PIM-system, uanset om I anvender eksempelvis Perfion, inriver, Pimcore, Akeneo osv.

Er I klar til at effektivisere jeres arbejdsprocesser?


Vores itpiloter sidder klar til at hjælpe jer med at digitalisere og effektivisere jeres manuelle arbejdsprocesser.

Vi har allerede udviklet mange forskellige integrationer, og vi kan derfor helt sikkert også udvikle løsninger, der passer til jeres virksomhed.


Ring til os hvis du ønsker yderligere 
oplysninger om integrationer


+45 87 25 07 87


Jeg vil gerne kontaktes 

Fordele ved integrationer


Der er mange fordele ved at have system- og dataintegrationer. Først og fremmest bidrager det til en effektivisering af jeres arbejdsprocesser. Produktiviteten øges samtidig med at fejl reduceres. I vil med andre ord opleve en procesoptimering.

Integrationerne kan også give jer realtidsdata på tværs af jeres systemer. Dermed kan I skabe et bedre indblik på tværs af systemer, hvilket gør det muligt for jer hurtigt at reagere på forretningsmæssige behov og ændringer i markedet, og samtidig giver det jer et bedre beslutningsgrundlag.

System- og dataintegrationer kan også bidrage til en forbedret kundeservice. Ved at integrere eksempelvis CRM og salgssystemet med hinanden, kan der leveres en mere personlig service overfor kunden.

Dette er blot nogle få eksempler på, hvorfor integrationer skaber en lang række fordele til jeres virksomhed. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med at skabe integrationer mellem jeres systemer.

Vi garanterer en høj data- & it-sikkerhed


Med vores ISAE 3402-erklæring kan I være sikre på, at it-sikkerheden i de integrationer, vi udvikler, er i top. Med ISAE 3402-erklæringen kan vi nemlig dokumentere, at vi overholder alle relevante lovkrav inden for it-sikkerhed, og at vi generelt udviser god it-skik.

Læs mere om ISAE 3402-erklæringen