Certificeringer

 
Vores dygtige itpiloter sikrer, at vi kan levere de bedste digitale løsninger til vores kunder.

Derfor er vi også stolte af vores certificeringer, der er et bevis på vores faglige kompetencer og 
troværdighed som samarbejdspartner og IT-leverandør.

Se vores certificeringer her på siden.

Kontakt os

ISAE 3402-erklæring


itpilot har ISAE 3402-erklæring
Hos itpilot vægter vi IT-sikkerhed højt – det betyder, at vi har sat et mål om, at vi vil garantere vores kunder et højt sikkerheds niveau på alle de web- og IT-løsninger, vi udvikler til dem. 

Derfor har vi altid arbejdet hårdt og målrettet for at kunne give vores kunder den sikkerhed – en indsats, som har givet pote. Vi er nemlig ISAE 3402-certificerede, der sikrer kunderne, at vores procedurer og kontroller lever op til de krav om IT-sikkerhed og -kvalitet, der er angivet i den internationale standard.

Læs mere om, hvad en ISAE 3402-erklæring er, her 

Vi er dermed anerkendt som en IT-leverandør og -samarbejdspartner, der lever 100 % op til alle lovkrav, og som altid udviser god IT-skik. Sikkerhedsarbejdet udmunder hvert år i en uafhængig revision/gennemgang af vores virksomheds arbejdsgange, herunder udvikling, drift, beredskab, egenkontrol og dokumentation med udgangspunkt i den internationale ISO27001 standard.

Tæt samarbejde med revisionsvirksomheden, BDO
Vi har i denne forbindelse samarbejdet med revisionsvirksomheden BDO, der har foretaget stikprøvekontroller af vores arbejdsgange som beskrevet ovenfor. 

Resultatet heraf er en rapport og erklæring fra BDO udarbejdet på baggrund de observationer og kontroller, de har foretaget hos os, der har givet os den officielle ISAE 3402-certificering. Vi er meget stolte og beærede over at have certificeringen, som hver dag arbejder intensivt på.Hvad betyder
ISAE 3402-certificeringen
for vores kunder?


En garanti for vores kunder

En garanti for vores kunder
Certificeringen garanterer vores kunder, at vi har et IT-sikkerhedssystem, hvor procedurer, kontroller og dokumentation lever op til den internationale sikkerhedsstandard.

Den sætter dermed en streg under, at vi er en virksomhed, som har styr på sikkerheden og risici og har en generelt øget kvalitet i IT. 

 

Og en garanti for jeres slutkunder

Certificeringen er også vigtig for os, fordi vores kunder har ofte det ansvar som dataansvarlige at beskytte sine slutkunders data.

Ifølge Persondataforordningen er det nemlig et krav, at man som kunde vælger en databehandler og IT-leverandør, der har sikkerhedsforanstaltningerne på plads – hvilket vi hos itpilot har. 

Vi kan derudover også hjælpe jer med at sørge for, at jeres webløsning er compliant med korrekt cookie- og privatlivspolitik.

Vores ISAE 3402-erklæring er dermed også en hjælp til vores kunders egen IT-sikkerhed, når de skal dokumentere, at de foretager tekniske foranstaltninger, der beskytter sine kunders data.

Kom i gang med jeres digitale transformation med itpiloter


Er I klar til at løfte jeres virksomhed med moderne og sikrede
digitale løsninger, der er skræddersyet til jeres behov? Så er det itpiloterne,
I skal have i førersædet. 

Vi sørger for alt fra design, til udvikling, compliance, drift og support.

Ring til os allerede i dag hvis du ønsker yderligere oplysninger om udvikling af din digitale løsning

   87 25 07 87

Eller kontakt os på vores kontaktside.

Website

Få en moderne, brugervenlig og SEO-optimeret hjemmeside, der engagerer og guider brugerne rundt på siden.

Webshop

E-handlen boomer som aldrig før! Skab vækst, og bliv en spiller på onlinemarkedet med en webshop, der konverterer.

App

Har I en idé til en app, eller har I brug for at få udviklet en? Vi designer og udvikler den app, der støtter op om jeres brand.

PIM-system

Med et PIM-system får jeres virksomhed styr på alle produktinformationer og -data i én samlet løsning.

Data Warehouse & BI

Få et forbedret beslutningsgrundlag ved at samle og bearbede jeres data fra forskellige kilder i et Data Warehouse.

Specialudviklet IT-system

Har I en god idé til, hvordan I kan optimere jeres virksomheds processer? itpilot kan specialudvikle et IT-system til jer.