Lækre websites af høj kvalitet


Det er vigtigt, at jeres hjemmeside er professionel og afspejler jeres brand - og at det skiller jer ud fra mængden.

I har kun få sekunder, inden brugeren klikker videre til en anden side.


Kontakt os

Hvorfor skal i få et nyt website?


Opdatér jeres online tilstedeværelse med en ny hjemmeside

Hvis jeres hjemmeside er et par år gammel, vil der typisk være en gevinst ved at opdatere hjemmesiden med et bedre og mere tidssvarende design, nyt indhold og nye funktioner.

Ligesom jeres virksomhed og jeres brugere er dynamiske, bør websitet også løbende tilpasses, så I altid er up-to-date i jeres online tilstedeværelse, og brugernes behov bliver imødekommet.

Det vigtige førstehåndsindtryk

Førstehåndsindtrykket af virksomhedens hjemmeside er afgørende for brugernes vurdering af jeres virksomhed og dermed chancen for, at de ender som kunder hos jeres virksomhed.

Hvis ikke hjemmesiden er brugervenlig eller giver svar på deres spørgsmål, besøger de i stedet for en anden på markedet.

Vi tilbyder altid et professionelt projektforløb, uanset hvilke behov I har for jeres website.

Brugervenligt- & responsivt design 
er altafgørendeGod user experience, også kendt som UX eller brugeroplevelse, afhænger blandt andet af, hvordan brugerne interagerer med jeres website, hvor længe de forbliver på jeres side, samt hvor nemt det er at finde rundt på sitet.

Antallet af hjemmesidebesøg fra mobile enheder er stødt stigende, og hos itpilot forudser vi, at denne stigning vil fortsætte de næste mange år. Derfor er det også vigtigt, at dit website er udviklet med et responsivt design, der tilpasser sig visningen på mobile devices, ellers risikerer du at miste kunder og omsætning.

Derudover belønner Google og andre søgemaskiner et responsivt design med en bedre placering i søgeresultaterne. Hos itpilot er vores hjemmesider altid udviklet med et responsivt design, så dit website opfylder alle krav til visning på mobile devices.


Nedenstående faktorer har bl.a. betydning for brugeroplevelsen:

  • Let & enkel navigation
  • Simpelt design
  • Kort loading tid
  • Tydelige call to actions
  • Letlæselige, SEO-venlige tekster
  • Responsivt layout & design

SEO-venlige hjemmesider - bliv fundet i Google


Hvorfor er SEO vigtig for mit website?

I de seneste år er der også kommet et større fokus på SEO blandt andet i forbindelse med hjemmesider. SEO eller Search Engine Optimization består af mange forskellige faktorer, der afgør, hvor nemt det er at finde et website, samt hvilken rangering hjemmesiden har i søgeresultaterne hos bl.a. Google.

Det er vigtigt, at jeres hjemmeside er SEO-venlig, hvis I gerne vil have, at brugerne får vist netop jeres hjemmeside, når de søger på Google, så I kan genere et kundeflow og skabe omsætning i virksomheden.

Få hjælp til at komme til tops i Google

SEO er en svær og kompliceret disciplin at mestre, og det er ikke nemt at gennemskue, hvilke strategier der virker, og hvilke der ikke gør.

Hos itpilot udvikler vi altid SEO-venlige websites, så jeres hjemmeside bliver fundet i Google. Vi kan desuden hjælpe og rådgive jer omkring SEO, hvis I ikke ønsker at sidde med det selv.

Læs mere om SEO

Joomla!

Joomla! er et af de største og mest populære CMS, der findes på markedet, og i dag er over 2 millioner hjemmesider udviklet i Joomlas system. Vi hjælper jer med jeres at udvikle et Joomla website, uanset hvilke funktioner I har brug for.

Fortsæt med at læse

WordPress

WordPress er verdens største og mest populære website system. Hele 42 % af alle hjemmesider og blogs på nettet i dag er lavet med WordPress, og itpilot kan hjælpe jer med jeres helt egen WordPress hjemmeside. 

Fortsæt med at læse

Umbraco

Umbraco er også et open source-system ligesom WordPress og Joomla, og det er fyldt med lækre features, som vi kan skræddersy til jeres behov. Hos itpilot sidder vores udviklere klar til hjælpe din virksomhed med at få udviklet et Umbraco website.

Fortsæt med at læse

Er du i tvivl?
itpilot er med på hele rejsen


Er I i tvivl om, hvilket CMS I skal vælge? itpilots websiteeksperter hjælper jer med alt fra behovsafklaring til lancering og support af den bedst mulige websiteløsning for jer.

Kontakt os og kom i gang med jeres website i dag.


Ring til os hvis du ønsker yderligere 
oplysninger om udvikling af dit website


+45 87 25 07 87


Jeg vil gerne kontaktes 

Hjemmeside projekter