Vi kan gøre jeres app-idé
til virkelighed 


Både på verdensplan og herhjemme er antallet af apps stødt stigende.
Mange drømmer om at opfinde den næste app-succes, og hos itpilot har vi den nødvendige viden,
der kan gøre drømmen til virkelighed.

Kontakt os

Sådan udvikles en app hos itpilot


Et professionelt app-projektforløb

Hos itpilot kan vi hjælpe jer med at udvikle det software, der er nødvendig for få en app up and running.

Vi har stor erfaring i at designe og udvikle apps – vi kender betydningen af brugervenlighed og ved, hvad der fungerer optimalt i en app for at skabe den bedste oplevelse.

 
Vi navigerer jer sikkert frem

Vi er med jer på hele rejsen – lige fra første projektmøde til lancering og opfølgende evaluering og analyse.

Udviklingen af en app sker trinvis, så vi sikrer os den røde tråd i forløbet. Vi arbejder agilt, hvilket betyder, at vi tilpasser udviklingen af appen, efterhånden som processen skrider frem. 

App-udviklingens forløb hos itpilot


1. Koncept & idé

Vi starter med at definere formålet med appen. Hvad er dens kernefunktion? Hvilke features og funktioner er vigtige for brugerne? Hvem skal bruge den? Her kan vi trække på vores store erfaring fra andre projekter, og vi bidrager med konstruktiv feedback og rådgivning.


2. Design

Dernæst fokuserer vi på at gøre appen så enkel og brugervenlig som mulig. Vi arbejder med en klar og tydelig navigation samt et attraktivt layout, der afspejler jeres brand og tiltaler målgruppen.


3. Udvikling 

Herefter går vores programmører i kast med den egentlige kodning af appen på de valgte platforme (iOS/Android). Vi optimerer appens performance, og vi koder også en backend ind som supplement til den mobile del af appen, hvis I har brug for administrativ adgang. 


4.Test 

Når kodningen er på plads, er det vigtigt, at appen bliver testet, da der findes mange forskellige enheder med forskellige skærmopløsninger og styresystemer. Derfor er det essentielt, at din app testet så bredt som muligt.


5. Lancering 

Nu er det endelig tid til lancering og udgivelse af din app i App Store og Google play. Der er mange administrative opgaver forbundet med denne fase, og det er derfor vigtigt, at du har vores ekspertise med dig for at få appen ud til dine brugere. 


6. Opfølgning 

Udviklingen og markedet fortsætter også efter lanceringen – derfor er det vigtigt at følge op på appen og se, hvordan brugerne anvender den men ikke mindst, om de anvender den. 

Enkle funktioner eller specialdesignet app?


Vi udvikler den rigtige app til jer

Hos itpilot kan vi både hjælpe med at udvikle app-løsninger såvel som specialdesignede løsninger, der kan integrere appen med jeres eksisterende hjemmeside, CMS- og ERP-systemer, og som har et administrativt backendsystem, hvor I kan opdatere appen efter jeres behov.

Vores fokus ligger på at producere apps med de nyeste teknologier og de bedste brugeroplevelser samt at vælge den app-type, der passer til jeres behov.


Keep it simple

Det er vigtigt at huske på, at I altid kan starte med en simpel app, der indeholder kernefunktionen, og senere udvide funktionaliteten. itpilot er med jer på hele rejsen, og vi sikrer, I vælger den bedste løsning, og at jeres app udgives i App Store og Google Play.

Vi kan udvikle forskellige typer apps.


Læs mere om forskellige app-typer her 

Kom i gang med jeres app-udvikling 
i dag sammen med itpilot


Er I klar til at gøre jeres app-idé til virkelighed og løfte jeres virksomhed til det næste niveau? Hos itpilot hjælper vi med alt fra professionel sparring til udgivelse af jeres app. 

Kontakt os allerede i dag, og start rejsen mod jeres app!

Ring til os allerede i dag hvis du ønsker yderligere oplysninger om udvikling af dit website

   87 25 07 87

Eller kontakt os på vores kontaktside.

Website

Få en moderne, brugervenlig og SEO-optimeret hjemmeside, der engagerer og guider brugerne rundt på siden. 

Webshop

E-handlen boomer som aldrig før! Skab vækst, og bliv en spiller på onlinemarkedet med en webshop, der konverterer. 

App

Har I en idé til en app, eller har I brug for at få udviklet en? Vi designer og udvikler den app, der støtter op om jeres brand. 

PIM-system

Med et PIM-system får jeres virksomhed styr på alle produktinformationer og -data i én samlet løsning.

Data Warehouse & BI

Få et forbedret beslutningsgrundlag ved at samle og bearbede jeres data fra forskellige kilder i et Data Warehouse. 

Specialudviklet IT-system

Har I en god idé til, hvordan I kan optimere jeres virksomheds processer? itpilot kan specialudvikle et IT-system til jer.