Umbraco | verdens venligste CMS


Umbraco er et Open-Source CMS ligesom WordPress og Joomla!,
og det er fyldt med lækre features, som vi kan skræddersy til jeres behov.
 

Kontakt os

Hvad er Umbraco? 


Verdens venligste CMS

Umbraco er et såkaldt CMS, også kaldet Content Management System, som er kendetegnet ved at gøre hjemmesideopbygning og -administration nemt og enkelt, uanset hvor kompleks I som virksomhed er.

Umbraco er især kendt for at være en af de mest populære CMS blandt professionelle udviklere, da det er let at ændre i kildekoden og tilpasse og skræddersy Umbracos elementer til ethvert formål – og Umbraco anvendes af alt fra store offentlige organisationer til små virksomheder.


Kom i gang uanset din weberfaring

En hjemmesideløsning bygget på Umbraco giver jer som brugere mulighed for nemt og hurtigt at administrere og ændre indhold på en enkel måde, så man kan bruge Umbraco, uanset hvilken weberfaring man har.

Systemet kan sammenlignes med andre populære CMS som WordPress og Joomla!.


Læs mere om Umbraco på deres egen hjemmeside her  

Er Umbraco det rette valg for jer?


Vælg det rette CMS

Uanset hvilket formål I har med at få bygget eller re-designet en eksisterende hjemmeside, kan Umbraco tilbyde en platform, der er yderst brugervenligt at anvende, så I selv kan administrere og ændre indholdet efter endt udvikling. 

Det er dog alligevel ikke sikkert, at Umbraco er den rette platform for jer. Det kommer ofte an på, hvor komplekst et site I har, samt hvilket formål I har med det. 


Vi er jeres erfarne websiteeksperter

Hos itpilot har vi den faglige ekspertviden omkring Umbraco, der gør, at vi kan vejlede jer i, hvilket CMS i bør vælge til jeres hjemmeside ud fra jeres forretningsmodel. 

Vi har stor erfaring med at bygge Umbraco hjemmesider fra bunden, men vi kan også flytte en eksisterende hjemmeside over i Umbraco, hvis det ønskes. 

Derudover kan vi hjælpe jer med at få skabt et gennemgående visuelt og moderne brand image.


Læs mere om vores design- og kommunikationsafdeling her 


Fordele ved Umbraco

Umbraco er bygget som et Open Source-system, der betyder, at kildekoden er gratis og licensfri. Der er altså ingen abonnementer eller licenser, der skal betales for at bruge systemet.

Systemet er kendt for at have en meget brugervenlig og intuitiv brugergrænseflade (UI), som er hurtig at lære og selv finde rundt i. Det betyder, at I enkelt og nemt selv vil kunne administrere og ændre indhold på jeres website, uden at I behøver at være webdesignere. Vi viser jer naturligvis, hvordan I navigerer i back-enden.

Umbraco-platformen er så fleksibel, at det for vores udviklere er muligt at bygge lige det website, I har drømt om, også kan det tilmed også integreres med andre systemer i jeres virksomhed, således I kan samle jeres systemer og effektivisere jeres arbejdsdag. Det er ren win-win.

Umbraco er især kendt for at være en ideel platform, hvis I har brug for en hjemmeside på flere forskellige sprog. Med meget få klik kan man kopiere grundstrukturen, og tilbage er der ”kun” at oversætte selve indholdet. Dette sørger for, at I har det samme digitale visuelle brand image på tværs af markeder, forretningsområder og brugere.

I dag kan man ikke bygge en ​hjemmeside uden at indtænke SEO. Umbraco sørger for, at kodningen bag hjemmesiden er SEO-optimeret, således Google og andre søgemaskiner har let ved at finde jeres hjemmeside – derefter er det blot at arbejde videre med selve indholdet. 

Umbracos slogan er, at de er verdens venligste CMS. Det betyder, at brugen af selve platformen er enormt brugervenlig, hvilket både giver jer og jeres brugere en brugeroplevelse helt i top. Derudover sikrer 200.000+ Umbraco-medlemmer for, at det altid er muligt at få hjælp til systemet, som gør, at vi altid kan altid få udviklet og designet en funktion, der passer til det, I har behov for.

Gør som 700.000+ andre og få implementeret en Umbraco hjemmeside


Har I taget beslutningen om at tage jeres virksomhed til det næste niveau men mangler blot en kompetent samarbejdspartner til at løfte opgaven? Så er det itpilots websiteeksperter, I skal have fat i. 

Kontakt os allerede i dag, og gør klar til take-off!

Ring til os allerede i dag hvis du ønsker yderligere oplysninger om udvikling af dit website

   87 25 07 87

Eller kontakt os på vores kontaktside.

Website

Få en moderne, brugervenlig og SEO-optimeret hjemmeside, der engagerer og guider brugerne rundt på siden. 

Webshop

E-handlen boomer som aldrig før! Skab vækst, og bliv en spiller på onlinemarkedet med en webshop, der konverterer. 

App

Har I en idé til en app, eller har I brug for at få udviklet en? Vi designer og udvikler den app, der støtter op om jeres brand. 

PIM-system

Med et PIM-system får jeres virksomhed styr på alle produktinformationer og -data i én samlet løsning.

Data Warehouse & BI

Få et forbedret beslutningsgrundlag ved at samle og bearbede jeres data fra forskellige kilder i et Data Warehouse.

Specialudviklet IT-system

Har I en god idé til, hvordan I kan optimere jeres virksomheds processer? itpilot kan specialudvikle et IT-system til jer.