Umbraco | verdens venligste CMS


Umbraco er et open source CMS, som giver rig mulighed for, at I kan få en skræddersyet løsning, der passer til netop jeres ønsker og behov.


Kontakt os

Hvad er Umbraco?


Umbraco er et kraftfuldt CMS (Content Management System), som er kendt for sin store fleksibilitet og intuitive backend/kontrolpanel, som gør det let at administrere indhold uden teknisk ekspertise.

Umbraco er kendt for at være en af de mest populære CMS blandt professionelle udviklere, da det er let at ændre i kildekoden og tilpasse og skræddersy Umbracos elementer til ethvert formål. Derfor kan Umbraco også anvendes af alt fra store offentlige organisationer til mindre virksomheder. 

Systemet kan sammenlignes med andre populære CMS som WordPress og Joomla.

Læs mere om Umbraco på deres egen hjemmeside

Få en professionel Umbraco hjemmeside


Hos itpilot har vi mange års erfaring med udvikling og vedligehold af Umbraco hjemmesider. Vi kan derfor også hjælpe jer med at udvikle en ny Umbraco hjemmeside, der imødekommer jeres specifikke behov og mål.

Vores dygtige Umbraco udviklere er klar til at hjælpe jer med at realisere jeres ønsker, uanset om der er tale om nye funktioner til en eksisterende Umbraco hjemmeside, eller om I har behov for at få udviklet en ny Umbraco hjemmeside.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Fordele ved 
Umbraco

Umbraco er bygget som et Open Source-system, der betyder, at kildekoden er gratis og licensfri. Der er altså ingen abonnementer eller licenser, der skal betales for at bruge systemet.

Systemet er kendt for at have en meget brugervenlig og intuitiv brugergrænseflade (UI), som er hurtig at lære og selv finde rundt i. Det betyder, at I enkelt og nemt selv vil kunne administrere og ændre indhold på jeres website, uden at I behøver at være webdesignere. Vi viser jer naturligvis, hvordan I navigerer i back-enden.

Umbraco-platformen er så fleksibel, at det for vores Umbraco udviklere er muligt at bygge lige dét website, I har drømt om.

Umbraco kan også integreres med andre systemer i jeres virksomhed, således I kan samle jeres systemer og effektivisere jeres arbejdsdag. Det er ren win-win.

Umbraco er især kendt for at være en ideel platform, hvis I har brug for en hjemmeside på flere forskellige sprog. Med meget få klik kan man kopiere grundstrukturen, og tilbage er der ”kun” at oversætte selve indholdet. Dette sørger for, at I har det samme digitale visuelle brand image på tværs af markeder, forretningsområder og brugere.

I dag kan man ikke bygge en ​hjemmeside uden at indtænke SEO. Umbraco sørger for, at kodningen bag hjemmesiden er SEO-optimeret, således Google og andre søgemaskiner har let ved at finde jeres hjemmeside – derefter er det blot at arbejde videre med selve indholdet.

Umbracos slogan er, at de er verdens venligste CMS. Det betyder, at brugen af selve platformen er enormt brugervenlig, hvilket både giver jer og jeres brugere en brugeroplevelse helt i top. Derudover sikrer 200.000+ Umbraco-medlemmer for, at det altid er muligt at få hjælp til systemet, som gør, at vi altid kan altid få udviklet og designet en funktion, der passer til det, I har behov for.

Er Umbraco det rette valg for jer?


Uanset hvilket formål I har med at få bygget eller re-designet en eksisterende hjemmeside, kan Umbraco tilbyde en platform, der er yderst brugervenligt at anvende, så I selv kan administrere og ændre indholdet efter endt udvikling.  

Umbraco er dermed et alsidigt CMS, der kan tilpasses til en bred vifte af virksomheder og organisationer. Det er dog ikke sikkert, at Umbraco er den rette løsning til jer – det afhænger af jeres specifikke behov.

Umbraco er særligt velegnet til mellemstore og store virksomheder, virksomheder med komplekse behov samt virksomheder, der kræver en høj grad af tilpasning. Er I i tvivl om Umbraco er den rette løsning til jeres virksomhed, så spørg os til råds. Vores mangeårige erfaring med Umbraco og andre CMS som WordPress og Joomla betyder, at vi kan rådgive og vejlede jer og hjælpe jer med at træffe det rette valg.  

Umbraco integrationer


Med Umbraco får I et CMS, der giver mulighed for at integrere jeres hjemmeside med tredjepartsapplikationer, fx jeres CRM-system, e-handelsplatform m.v.

Ved at integrere jeres Umbraco hjemmeside med jeres øvrige systemer, kan I effektivisere jeres arbejdsprocesser. Gennem integrationer kan I nemlig sende og synkronisere data på tværs af disse systemer. Dermed sparer I tid på manuelle arbejdsprocesser og I undgår tastefejl.

Kontakt os for at høre mere om jeres muligheder

Hvorfor vælge itpilot som jeres Umbraco partner?

Hos itpilot har vi mange års erfaring i at udvikle hjemmesider og specialudviklede systemer. Vores erfarne udviklere har stor erfaring i at udvikle i .NET samt C#, som er kodebasen for Umbraco. Derfor kan vores Umbraco udviklere også skabe en skræddersyet og professionel løsning, der passer til jeres krav og ønsker.

Vi udvikler unikke og skræddersyede løsninger til vores kunder. Vi har derfor ingen ”one size fits all” eller en fast skabelon, som skal danne rammen for jeres Umbraco hjemmeside. Vi forstår at alle virksomheder har forskellige behov, og derfor udvikler vi unikke løsninger, der lever op til alle jeres krav.

Ved I ikke, hvordan I gerne vil have jeres nye Umbraco hjemmeside til at se ud? Vores design- og kommunikationsafdeling kan skabe et visuelt tiltalende design, der afspejler jeres brand og imponerer jeres besøgende. 

Vi kan også hjælpe jer med jeres hjemmesides SEO. Umbraco hjemmesiden udvikles, så der er styr på den tekniske SEO, men har I behov for hjælp til jeres øvrige SEO-indsats, kan vi rådgive og vejlede jer, eller vi kan hjælpe jer med at udføre indsatsen.

Har I fået udviklet en ny Umbraco hjemmeside, og er I ikke vant til at arbejde med Umbraco, så sørger vi for at undervise jer. Dermed kan I være sikre på, at I får en løsning, som I selv kan håndtere og administrere i jeres dagligdag.

Vi tilbyder professionel support og vedligeholdelse for jeres Umbraco hjemmeside, så den altid fungerer optimalt. Har I behov for en professionel samarbejdspartner, der kan håndtere løbende ændringer og opdateringer, er itpilot det rette valg.

Læs mere om vores webmaster support, eller læs mere om vores sikkerheds- og opdateringsabonnement, hvis I har brug for hjælp til at håndtere løbende opdateringer samt backups.

Gør som 700.00+ andre & få udviklet en Umbraco hjemmeside


Kontakt itpilot i dag for at starte jeres Umbraco-rejse. Vi hjælper både med udvikling af nye samt vedligeholdelse og optimeringer af eksisterende Umbraco hjemmesider.

Kontakt os i dag, og gør klar til take-off!


Ring til os hvis du ønsker yderligere 
oplysninger om udvikling af dit website


+45 87 25 07 87


Jeg vil gerne kontaktes 

Umbraco 10 & øvrige Umbraco versioner


Der udgives løbende nye opdateringer med fejlrettelser, nye funktioner og sikkerhedsforbedringer til Umbraco. Der har i den senere tid været stort fokus på Umbraco 7 End of Life (EOL) – og med god grund.

Umbraco 7 blev nemlig lanceret i 2013, og det er først 10 år efter – i 2023 – at denne version nåede EOL. Normalt går der nemlig kun 1-4 år før en version når EOL.

Den aktuelle LTS (Long Term Support) Umbraco version er Umbraco 10, som blev lanceret i 2022. Har du en Umbraco hjemmeside i version 7, anbefaler vi derfor, at du migrerer til version 10. I december 2023 bliver den næste LTS-version lanceret: Umbraco 13.

Der er ingen let opgradering fra Umbraco 7 til en nyere version, fx Umbraco 10. Umbraco har lavet store ændringer i kodebasen, og derfor er der tale om en migrering og ikke blot en opdatering.

Har du brug for at få migreret fra Umbraco 7 til Umbraco 10 eller en anden version, er vi klar til at hjælpe. Ring til os på tlf. +45 87 25 07 87 eller udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig snarest muligt.