Specialudvikling af IT-systemer


Hos itpilot har vi overblikket, erfaringen og kompetencerne til at specialudvikle et IT-system, der kan effektivisere og optimere jeres daglige arbejdsprocesser.


Kontakt os

Få et brugervenligt & sikkert IT-system


Få udviklet det perfekte system

For at jeres nye specialudviklede IT-system skal blive en succes, skal jeres brugere let kunne navigere i det. Hos itpilot skaber vi simple brugerflader/interfaces, som jeres slutbrugere hurtigt kan læres op i at bruge.

En stor fordel ved et skræddersyet IT-system er, at I slipper for overflødige funktioner, I ikke bruger i jeres dagligdag.

Vores mål er at skabe et system, der dækker de behov, I har, gennem en behovsafklaring med jer og jeres brugere, så I får et specialudviklet system, der skaber værdi for jer. Derfor foregår hele processen i tæt samarbejde med jer.

Vi hjælper jer fra A-B

Når vi laver specialudviklede IT-systemer, udvikler vi applikationer og systemer, der taler sammen.

Vi kan også sørge for, at jeres data er sikkert og forsvarligt opbevaret i forhold til gældende GDPR-lovgivning, og I kan tilgå løsningen fra alle browsere og medieplatforme. 

Skal IT-systemet spille sammen med andre systemer?


Effektivisér jeres arbejdsprocesser

Når jeres medarbejdere er på farten i løbet af arbejdsdagen, kan det være en stor fordel, hvis de kan tilgå IT-systemet via en app. Hos itpilot kan vi udarbejde en app-version af jeres IT-system ved at udvikle en såkaldt API.

Med en API kan jeres software tale sammen med andet software, så jeres systemer kan tale sammen på tværs af platforme for at effektivisere jeres arbejdsgange.

Integrér f.eks. med e-conomic

Eksempelvis anvender mange virksomheder faktureringssystemer såsom e-conomic. I stedet for at bruge tid og kræfter på at udvikle et tilsvarende faktureringssystem, kan vi koble systemerne sammen via API'en, så I får en smartere og billigere løsning. Det er en win-win situation. 

Kom i gang i dag med itpilot i førersædet


Hos itpilot sidder vores dygtige forretningskonsulenter, projektledere og udviklere klar til at tage hånd om udviklingen af jeres IT-system.

Kom i gang i dag ved at kontakte os eller book et møde, så vi sammen kan starte jeres rejse mod en mere effektiviseret arbejdsdag.


Ring til os hvis du ønsker yderligere 
oplysninger om udvikling af din IT-løsning


+45 87 25 07 87


Jeg vil gerne kontaktes

Hvad koster et specialudviklet IT-system?


Prisen afhænger af flere faktorer

Prisen for at få bygget et specialudviklet IT-system vil variere, alt efter hvor mange funktioner I har behov for, samt hvor lang tid det vil tage at udvikle det.

Jo mere specialiseret jeres branche er, jo længere tid vil vi ofte skulle bruge på udviklingen af systemet.

Få et uforpligtende tilbud

For at komme med et prisoverslag til jeres IT-system holder vi et indledende møde, hvor vi får konkretiseret, hvad jeres behov er, og hvilke(n) løsning(er) I ønsker.

Dernæst regner vi på omfanget af projektet og kommer med et uforpligtende tilbud på jeres helt eget og unikke specialudviklede IT-system. 

Valg af teknologi til jeres system


Vælg det rette framework

Hos itpilot arbejder vi med flere af de mest udbredte programmeringssprog,  udviklings-frameworks  og databasesystemer.

Valget af det rette framework har stor betydning for en succesfuld implementering.

Vi har erfaringen til at tage det rette valg

Hos itpilot har vi mange års erfaring med rådgivning omkring og anbefaling af, hvilket framework der er bedst egnet til de forskellige behov der altid vil være i virksomhedernes digitaliseringsbehov.

Læs mere om vores foretrukne teknologier og frameworks