Teknologier & frameworks


Se vores foretrukne teknologier og frameworks.


Kontakt os

Hvad er et framework?


Et miljø til softwareudvikling

En programmeringsplatform- eller framework er betegnelser for det miljø, en softwareapplikation laves til at kunne udføres i, fx. NHibernate eller Laravel.

Modsat et CMS har det ikke værktøjer, der er ‘klar til brug’, som kan bruges til f.eks. styring og opdatering af indhold. 

Framework er ikke kodning fra bunden

Et framework har dog et sæt "common codes", altså byggesten til udvikling af din hjemmeside, der gør det til en relativt nem opgave sammenlignet med at kode alt fuldstændigt fra bunden.

Frameworks kan også udvides ved hjælp af de "biblioteker", som er installeret med frameworket. Derigennem kan man skabe nye funktioner, som udvider frameworkets kernefunktioner, lidt ligesom plugins gør for CMS-systemer. 

Hvad er det rigtige valg for jer?


Vi hjælper jer med at tage rette valg

Valget mellem de to afhænger af, hvad platformen skal bruges til, og hvilke behov din virksomhed har.

Hvis din hjemmesides, webshops eller softwaresystems funktioner kan opnås ved hjælp af et CMS som WordPress, Magento eller Umbraco, vil du være bedre stillet ved at bruge dem frem for et framework.

Når det er sagt, så giver frameworks som NHibernate .NET og Laravel dig mulighed for at udvikle en skræddersyet softwareapplikation, der 100 % er tilpasset dine krav og behov.

Få det, som du vil have det

Selvom det kræver mere arbejde, får du systemet, som du vil have det - med funktioner og funktionaliteter, der ikke findes i standard CMS-systemer.

Kontakt os og lad os tage et uforpligtende møde om valg af platform eller framework til dit projekt.

Kontakt os

NHibernate & Entity .NET frameworks

itpilot anvender .NET frameworkene NHibernate og Entity til udvikling af softwareapplikationer baseret på Microsoft-teknologier. 

Vi har mange års erfaring med begge frameworks og anvender dem primært, når vi udvikler større digitale forretningsunderstøttende softwareapplikationer.

Når vi arbejder i NHibernate og Entity, anvender vi blandt andet også C#, MSSQL og React JS.

Læs mere om udvikling af skræddersyede softwareapplikationer med itpilot

Laravel framework

itpilot har stor viden om og erfaring med udvikling af skræddersyede softwareapplikationer baseret på Laravel frameworket.

Laravel er et MVC-framework, som er baseret på programmeringssproget PHP.  

Kort fortalt giver Laravel udviklerne mulighed for en hurtigere udvikling af en hurtig, sikker, dynamisk og vedligeholdelsesvenlig applikation.

Laravel viser sin styrke bedst i de mere krævende applikationer som SAAS APPLIKATIONERBACKEND PLATFORME eller API´ER. De stærke kodestandarder og popularitet i frameworket gør, at integrationer med f.eks. ERP-systemer og CRM-systemer er en leg.

Læs mere om udvikling af skræddersyede softwareapplikationer med itpilot

Angular, Ionic, React Native frameworks

Hos itpilot er vi eksperter i udvikling af hybrid apps, hvor vi typisk programmerer i Open-Source værktøjer/frameworks som Angular, Ionic eller React Native.

Læs mere om app-udvikling med itpilot

Kom godt fra land - vælg den rette teknologiplatform


Det kan være lidt af en jungle at navigere i, når man skal vælge den helt retteteknologiplatform til en ny softwareapplikation, mulighederne er mange, og et forkert valg i de indledende faser kan medføre store omkostninger på et senere tidspunkt.

itpilot står klar til at rådgive dig, når det rette valg skal træffes.


Ring til os hvis du ønsker en uforpligtende snak 
om valg af teknologi til din softwareapplikation


+45 87 25 07 87


Jeg vil gerne kontaktes

Vi elsker softwareudvikling


Vi ​udvikler fantast​isk & værdiskabende software  til vores kunder

Når vi udvikler web- og softwareløsninger, har vi en stor værktøjskasse med anerkendte programmeringssprog, databasesystemer, Content Management Systemer, webshopsystemer og udviklingsframeworks som vi baserer løsningerne på.

Udpluk fra vores værktøjskasse:
  • C#, MSSQL
  • NHibernate og Entity
  • PHP, MySQL, MongoDB
  • Laravel, Symfony, Codegniter
  • ELK Stack
  • NodeJS, VUE JS, REACT JS
  • Angular, Ionic, React Native
  • WordPress, Joomla, Umbraco

Vigtige faktorer når du skal vælge framework

Krav til dit projekt

Hvis dit projekt ikke har for komplekse krav, kan du vælge et CMS. Hvis du vil have en blog, mindre webshop eller hjemmeside, så er  WordPress  eller  Joomla  begge fremragende systemer, der kan dække til disse behov. Hvis dit projekt er mere komplekst og har specifikke krav, som et CMS ikke kan håndtere, er et framework som Laravel eller NHibernate .NET mere passende.

Omkostninger

Da CMS-baseret webudvikling tager kortere tid, koster det også mindre. Med frameworks er ikke bare udviklingstiden længere, men de fleste funktioner og funktionaliteter skal også først udvikles, hvilket fører til højere omkostninger.

Tidsperspektiv

Et CMS leveres med de grundlæggende funktioner, der er nødvendige for at oprette en hjemmeside eller webshop. Det gør udviklingstiden kortere sammenlignet med frameworks. Hvis I arbejder med et Minimum Viable Product (MVP), og sigter mod at gå live så hurtigt som muligt, så er CMS sikkert det bedste valg.

Skalerbarhed

Hjemmesider, webshops eller skræddersyede softwareapplikationer baseret på frameworks er mere skalerbare, da du ikke er begrænset af en fast arkitektur, der ikke lever op til dine krav (i modsætning til et CMS, hvor en sådan begrænsning kan forekomme).