Joomla CMS

 
Joomla! er et af de største og mest populære CMS, der findes på markedet,
og i dag er over 2 mio. hjemmesider udviklet i Joomla!

Joomla! er meget brugervenligt og intuitiv at bruge 
- kontakt itpilot og få udviklet jeres eget Joomla! site.

Kontakt​​​​ os

Hvad er Joomla?


Et af verdens bedste CMS

Joomla! er et anerkendt og prisvindende CMS, også kendt som et Content Management System, som gør det enkelt at bygge alle typer af hjemmeside – uanset størrelse og kompleksiteten heraf. 

Det uendelige udvalg af funktioner, features og udvidelsesmuligheder har gjort Joomla! til et af verdens mest populære hjemmeside-systemer i verden. 


En brugervenlig hjemmesideløsning

En hjemmesideløsning bygget på Joomla! giver brugeren mulighed for nemt og hurtigt at administrere indhold på en enkel og overskuelig måde, uanset om man er erfaren webudvikler eller helt ny webadministrator.

Systemet kan derfor sammenlignes med andre CMS såsom WordPress og Umbraco.


Læs mere om Joomla! på deres egen hjemmeside 


Er Joomla! det rette valg for jer?


Vælg det rette CMS til jeres forretning

Uanset hvilket formål I har for at få lavet eller re-designet jeres eksisterende hjemmeside, tilbyder Joomla! et CMS, der er meget brugervenligt, og som I let kan ændre i og administrere på egen hånd. 

Det er dog alligevel ikke sikkert, at Joomla! er det rette valg som jeres nye hjemmesidesystem, da det bl.a. kommer an på, hvor kompleks siden skal være, samt hvad formålet med sitet er. 


itpilot har udviklet websites siden 2008

Hos itpilot har vi mange års erfaring med Joomla!-implementeringer, og vi har derfor den faglige ekspertviden, der skal til for at vurdere, hvilket CMS der er det rette for jer.

Vi har både erfaring med at bygge et Joomla!-site op fra bunden samt at flytte eksisterende sider fra en anden platform til Joomla!, hvis I ønsker dette.

Vi kan desuden hjælpe jer med at skabe et gennemgående design og et stærkt brand image.


Læs mere om vores design—og kommunikationsafdeling her 


Fordele ved Joomla  

Joomla! er bygget som et Open Source-system, hvilket betyder, at systemet er gratis at bruge, og kildekoden er åben for alle. Vores in-house udviklere kan derfor tilpasse allerede eksisterende Joomla!-elementer til jeres specifikke behov.

Brugersystemet er unikt ved Joomla! i og med, at man kan vælge kun at gøre specifikke dele/funktioner tilgængelige for udvalgte brugere, hvilket kan være smart i forskellige henseender, og som eksempelvis WordPress ikke tilbyder i samme grad. 

Der findes mere end 10.000 udvidelser såsom moduler, plugins, komponenter og templates, der kan tilpasses til at passe præcist til de behov og designs, I som virksomhed har. Det er derfor kun fantasien, der sætter grænserne. ​

Joomla!s system er meget brugervenligt og let at bruge – både som erfaren og ny webadministrator. Det er dermed let at navigere rundt i systemet, så I altid kan tilpasse og ændre i sidens indhold, som I ønsker det. Vi lærer jer naturligvis, hvordan I gør.

Joomla! er især kendt for deres store sikkerhedsgrad, hvilket gør det til et af de mest sikre og stabile CMS i verden. I skal derfor ikke bekymre jer om hackerangreb eller andre cyberkriminelle handlinger ved jeres Joomla! website.  Læs mere om Cookies & compliance her  

En af Joomla!s store forcer er, at det er meget stærkt og kraftfuldt system, der på den lange bane kan håndtere mange besøgende og højere kompleksitet end et WordPress-site. Hvis I har store ambitioner, kan Joomla! derfor være det rette system for jer.

Gør som 2 mio. andre virksomheder - få udviklet jeres eget Joomla website


Har I et ønske om at tage jeres virksomhed til det næste niveau med en moderne, SEO-venlig og skræddersyet Joomla-hjemmeside, så er det itpilots websiteeksperter, I skal have fat i.

Kontakt os i dag, og gør klar til take-off!

Ring til os allerede i dag hvis du ønsker yderligere oplysninger om udvikling af dit website

   87 25 07 87

Eller kontakt os på vores kontaktside.

Website

Få en moderne, brugervenlig og SEO-optimeret hjemmeside, der engagerer og guider brugerne rundt på siden. 

Webshop

E-handlen boomer som aldrig før! Skab vækst, og bliv en spiller på onlinemarkedet med en webshop, der konverterer. 

App

Har I en idé til en app, eller har I brug for at få udviklet en? Vi designer og udvikler den app, der støtter op om jeres brand. 

PIM-system

Med et PIM-system får jeres virksomhed styr på alle produktinformationer og -data i én samlet løsning.

Data Warehouse & BI

Få et forbedret beslutningsgrundlag ved at samle og bearbede jeres data fra forskellige kilder i et Data Warehouse. 

Softwareudvikling og -løsninger

Har I en god idé til, hvordan I kan optimere jeres virksomheds processer? itpilot kan specialudvikle en softwareløsning til jer.