Joomla CMS


Joomla! er et af de største og mest populære CMS, der findes på markedet, og i dag er over 1 mio. hjemmesider udviklet i Joomla!

Joomla! er meget brugervenligt og intuitiv at bruge - kontakt itpilot og få udviklet jeres eget Joomla! site.


Kontakt os

Hvad er Joomla?


Joomla! er et anerkendt og prisvindende CMS (Content Management System), som gør det enkelt at bygge alle typer af hjemmesider – uanset størrelsen og kompleksiteten heraf.

Platformens store udvalg af funktioner, features og udvidelsesmuligheder har gjort Joomla! til et af verdens mest populære hjemmeside-systemer i verden.

Med Joomla får I en brugervenlig hjemmesideløsning, hvor brugeren har mulighed for nemt og hurtigt at administrere indhold på en enkel og overskuelig måde, uanset om man er erfaren webudvikler eller helt ny webadministrator.

Systemet kan derfor sammenlignes med andre CMS såsom WordPress og Umbraco.

Læs mere om Joomla! på deres egen hjemmeside

Få en professionel Joomla hjemmeside


Skab en stærk online tilstedeværelse med en skræddersyet Joomla-hjemmeside fra itpilot. Vi er eksperter i at udvikle professionelle og brugervenlige hjemmesider i Joomla, der matcher jeres specifikke behov og mål.

Vores erfarne udviklere sikrer, at I får en professionel hjemmeside, der lever op til jeres krav og ønsker, uanset om I har behov for en simpel præsentationshjemmeside eller en mere kompleks hjemmeside med forskellige, avancerede funktioner.

Når I vælger at få udviklet en professionel Joomla-hjemmeside fra itpilot, får I ikke kun et flot design, men også en stabil og sikker platform, der kan skaleres i takt med, at jeres virksomhed vokser og udvikler sig.

Kontakt os i dag for at komme i gang

Fordele ved Joomla

Bygget som et Open Source-system

Joomla! er bygget som et Open Source-system, hvilket betyder, at systemet er gratis at bruge, og kildekoden er åben for alle. Vores in-house udviklere kan derfor tilpasse allerede eksisterende Joomla!-elementer til jeres specifikke behov.

Unikt brugersystem

Brugersystemet er unikt ved Joomla! i og med, at man kan vælge kun at gøre specifikke dele/funktioner tilgængelige for udvalgte brugere, hvilket kan være smart i forskellige henseender, og som eksempelvis WordPress ikke tilbyder i samme grad.

Uendelige tilpasningsmuligheder

Der findes mere end 10.000 udvidelser såsom moduler, plugins, komponenter og templates, der kan tilpasses til at passe præcist til de behov og designs, I som virksomhed har. Det er derfor kun fantasien, der sætter grænserne.

Brugervenligheden er i top

Joomla!s system er meget brugervenligt og let at bruge – både som erfaren og ny webadministrator. Det er dermed let at navigere rundt i systemet, så I altid kan tilpasse og ændre i sidens indhold, som I ønsker det. Vi lærer jer naturligvis, hvordan I gør.

Høj sikkerhed & stabilitet

Joomla! er især kendt for deres store sikkerhedsgrad, hvilket gør det til et af de mest sikre og stabile CMS i verden. I skal derfor ikke bekymre jer om hackerangreb eller andre cyberkriminelle handlinger ved jeres Joomla! website. Læs mere om cookies og compliance 

Kraftfuldt system

En af Joomlas store forcer er, at det er meget stærkt og kraftfuldt system, der på den lange bane kan håndtere mange besøgende og højere kompleksitet end et WordPress-site. Hvis I har store ambitioner, kan Joomla! derfor være det rette system for jer.

Er Joomla! det rette valg for jer?


Joomla! tilbyder et brugervenligt CMS, der gør det nemt for jer at tilpasse og administrere jeres hjemmeside. Men det er ikke altid det rigtige valg afhængigt af jeres behov og kompleksiteten af jeres projekt.

Hos itpilot har vi udviklet hjemmesider i flere forskellige CMS siden 2008, og vi har derfor den faglige ekspertviden, der skal til for at vurdere, hvilket CMS der er det rette for jer.

Vi har både erfaring med at bygge en Joomla hjemmeside op fra bunden samt at flytte eksisterende sider fra en anden platform eller CMS til Joomla!, hvis I ønsker dette.

Vi kan desuden hjælpe jer med at skabe et gennemgående design og et stærkt brand image. 

Læs mere om vores design- og kommunikation

Gør som 1 mio. andre virksomheder - få udviklet jeres eget Joomla website


Har I et ønske om at tage jeres virksomhed til det næste niveau med en moderne, SEO-venlig og skræddersyet Joomla-hjemmeside, så er det itpilots websiteeksperter, I skal have fat i.

Kontakt os i dag, og gør klar til take-off! 


Ring til os hvis du ønsker yderligere 
oplysninger om udvikling af dit website


+45 87 25 07 87


Jeg vil gerne kontaktes  

Opgrader Joomla til den nyeste version


Det er altafgørende for jeres hjemmesides sikkerhed, at jeres Joomla-installation løbende holdes opdateret. Det gælder både de mindre versionsopdateringer, men også opgraderingerne til nye Joomla-hovedversioner.

Når jeres Joomla-hjemmeside opgraderes til den nyeste version, får I ikke kun en mere sikker hjemmeside, I får også adgang til de nyeste funktioner og forbedringer. Nye opdateringer giver også en forbedret ydeevne, lige som bugs er blevet fejlrettet og løst, samt sikkerhedshuller er blevet lukket.

Vores erfarne Joomla udviklere kan håndtere opgraderingen af jeres Joomla hjemmeside sikkert og professionelt. Når vi opgraderer jeres hjemmeside fra én Joomla-version til en nyere, undersøger vi først jeres hjemmesides aktuelle opbygning, tema, udvidelser m.v., så vi kan sikre, at hjemmesiden er kompatibel med alle elementer efter en opgradering. Selve opgraderingen sker i vores udviklingsmiljø, hvor alt testes, inden den opgraderede hjemmeside lanceres.

Er I i tvivl om jeres Joomla hjemmeside skal opgraderes til en nyere version? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe jer. 

Få en Joomla-serviceaftale


Ønsker I at få en professionel samarbejdspartner til løbende at håndtere opdateringer samt sikkerheden på jeres Joomla hjemmeside? Så tag et kig på vores sikkerheds- og opdateringsabonnement.

Med vores sikkerheds- og opdateringsabonnement, får I en Joomla-serviceaftale. Det betyder, at I kan have ro i sindet og fokusere på jeres kerneforretning, mens vi sørger for, at jeres hjemmeside altid er i topform. 

Vores Joomla-serviceaftale omfatter alt det, der er nødvendigt for at holde jeres hjemmeside opdateret og sikker. Vi sørger for at håndtere opdateringer, sikkerhedspatches og optimeringer specifikt til Joomla-platformen. 

Læs mere om serviceaftalen

Eller kontakt os på telefonen +45 87 25 07 87.