jpbc

Ny hjemmeside og webprofil

JPBC


itpilot har udviklet en ny webprofil til jpbc. Løsningen består af en responsiv hjemmeside i to sprog samt integreret nyhedsmodul.

Hjemmesiden er løbende blevet opdateret med nye funktioner, der er bl.a. blevet tilføjet en integreret en jobsøgningsfunktion, som er med til at lette den administrative håndtering af jobansøgninger, og som gør det let og enkelt at søge et job hos jpbc.

Hjemmesiden er udviklet i Joomla, som er et af verdens mest populære open-source-hjemmesidesystemer. Joomla blev valgt grundet den store brugervenlighed, sikkerhed og fleksibilitet. Joomla har et brugervenligt skabelon-system, som giver uanede muligheder for at tilpasse en hjemmesides design nøjagtigt efter egne ønsker.

Hjemmesiden indhold er blevet søgemaskineoptimeret, og billeder er blevet taget i samarbejde med Fotograf Lund.

Du kan se hjemmesiden her: https://www.jpbc.dk/.

Markedsføring og sociale medier


Vi har sørget for, at jpbc er blevet repræsenteret på LinkedIn, Facebook, YouTube og Google My Business, hvor vi har hjulpet dem godt i gang med rådgivning og profilmateriale. I samarbejde med jpbc sørger vi for at holde profilerne opdaterede, så jpbc er synlige og aktuelle på de sociale medier.

itpilot er med til at sikre den røde tråd i markedsføring af jpbc. Udover hjemmeside og sociale medier, står vores design- og kommunikationsafdeling for at lave alt salgs- og kampagnemateriale samt for levering af div. trykte medier.


Kunden udtaler:


"Valget af itpilot som leverandør af vores nye hjemmeside bygger på deres professionalisme og deres positive tilgang til, hvordan de kunne gøre en forskel for os.

Lige fra 1. møde til fremsendelse af et tilbud, der var specificeret ud i detaljer, gør dem til en god sparringspartner for os i fremtiden.

Vi har ligeledes valgt at bruge Kathrine Kalhøj til styring af vores fremtidige marketingstiltag, så vi kan fokusere på vores kompetencer indenfor stålbearbejdning. Kort fortalt – valget af itpilot var en nem beslutning" / Jef Bremerstent, Head of Sales.

DEL DETTE INDLÆG
Arkivér