Purus


Purus har fået en stilren og moderne WordPress-hjemmeside med automatisk integration til deres PIM-system, inriver.

Ny digital platform


Purus ønskede en ny, brugervenlig og stilren hjemmeside, der kunne håndtere alle deres markeder, lige som det skulle integreres med deres PIM-system inriver. Purus håndterer alle deres produktdata på tværs af lande og sprog fra deres PIM-system, og derfor var det altafgørende for dem, at de fik en velfungerende og tidsbesparende integration.

For Purus var der derfor ingen tvivl om, at itpilot var den helt rette samarbejdspartner til at løse opgaven. Vi har nemlig tidligere leveret en tilsvarende løsning til deres søsterselskab, Unidrain (læs casen om Unidrain her). Purus AB og Unidrain A/S er begge en del af BLS Industries AB, som er en koncern inden for VVS-branchen.


Opbygning af WordPress-multisite


Samarbejdet blev indledt med en dybdegående workshop, hvor Purus’ behov og ønsker blev identificeret og omsat til klare projektmål. Derfor blev løsningen et WordPress-multisite, hvilket betyder, at Purus har fået en samlet løsning på tværs af sprog og lande. Ved at implementere WordPress som CMS valgte itpilot en platform, der ikke kun er let at administrere, men som også sikrer fleksibilitet til fremtidig udvidelse, opdatering og videreudvikling.

Med de nye hjemmesider har Purus fået stilrene, moderne og responsive hjemmesider til hvert deres marked med en overskuelig navigationsstruktur. Hjemmesiderne bygger på den samme ramme, WordPress-multisite, hvilket letter den tekniske administration og drift af hjemmesiderne.


Integration med inriver PIM


Purus anvender PIM-systemet inriver til at håndtere alle deres produktdata, herunder billeder, specifikationer, produktblade, certifikater m.v. Med mere end 750 forskellige typer produkter plus alle produktvarianter, var det altafgørende for Purus, at deres nye hjemmeside kunne integreres med inriver.

Gennem vores samarbejde med Purus’ søsterselskab Unidrain blev PIM-applikationen PIMpilot udviklet med fokus på at skabe en problemfri integration mellem inriver og WordPress/WooCommerce. Derfor er PIMpilot også blevet en del af Purus’ samlede løsning.

PIMpilot sikrer en effektiv styring af produktdata og automatiseret opdatering af produkterne på hjemmesiden. Dermed kan Purus let vedligeholde deres omfattende produktkatalog fra ét centralt system. Det sikrer ikke kun nøjagtighed i præsentationen af produkterne online, men det frigør også ressourcer internt ved at eliminere dobbeltarbejde og sikre konsistent dataadministration.

Læs mere om PIMpilot her.


Det samlede resultat


Purus' nye multisite og PIMpilot-integration har skabt en sammenhængende og effektiv digital platform, der styrker deres globale tilstedeværelse. Ved at kombinere skandinavisk design med digital ekspertise har itpilot leveret en løsning, der ikke kun imødekommer Purus' nuværende behov, men også positionerer dem stærkt for fremtidig vækst.

Gå til purus.dk


Kunden udtaler


I would just like to take the opportunity, when we now are up and running, to thank you all for a job well done with the Purus website. It has been a true delight to work with you all! 😊

The fact that you all seem to take pride in your work, are helpful and have a high level of competence and yet the ability to say “I don´t know, but I will find out” when you don’t know made me, as project manager, very safe and confident of success during this whole process.

Now milestone #1 is in place and we continue to the next phase – refining.

Helena Sjööberg • Digital Marketing Koordinatur, Purus AB

Nomen NESCIO • Direktør for MinVirksomhed

Hvem er Purus?


Purus er en af Skandinaviens førende producenter inden for gulvafløb, gulvrendesystemer, indendørs afløb m.v. De er kendt for at levere innovative VVS-løsninger med fokus på funktionalitet, design og bæredygtighed. Deres produkter er kendetegnet ved skandinavisk kvalitet og æstetik, og virksomheden er dedikeret til konstant at udfordre brancenormer og levere førsteklasses løsninger.

Purus er repræsenteret i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Storbritannien, men de har planer om at ekspandere til nye markeder uden for Norden – en ekspansion, som den nye hjemmesideløsning samt PIMpilot skal bidrage til.

Purus er en del af BLS Industries, som også har andre separate brands, herunder Unidrain, JAFO og Trio Perfekta.

Arkivér