jpbc


Ny hjemmeside og markedsføring

jpbc


itpilot har gennem flere år været en af jpbc’s faste samarbejdspartnere, og vi har fulgt virksomhedens spændende udvikling fra de var 30 medarbejdere til i dag, hvor de er mere end 115 medarbejdere. Gennem årene har vi fungeret som jpbc’s eksterne marketingafdeling, og derfor har vi også et indgående kendskab til deres ydelser og historie.

I år har vi leveret en ny og moderne WordPress-hjemmeside til jpbc. Den nye hjemmeside var en opdatering af deres tidligere Joomla-website, som vi også udviklede tilbage i 2017.

På den nye hjemmeside har jpbc fået et mere moderne udtryk, hvor der er lagt vægt på præsentation af alle jpbc’s ydelser, nyttiggørelse af deres videoer samt implementering af et integreret nyhedsbrevssystem.

Hjemmesiden har desuden fået gennemført en basis SEO-optimering, og der er udarbejdet nyt indhold til nogle af jpbc’s nye maskiner og ydelser. Derudover er Cookiebot implementeret, så jpbc kan være sikre på, at de overholder den gældende lovgivning.

Du kan se hjemmesiden her: jpbc.dk


Markedsføring af jpbc


I samarbejde med jpbc håndterer vi forskellige marketingopgaver. Vi hjælper blandt andet med at holde deres sociale medier opdaterede, så jpbc er synlige og aktuelle. Derudover sørger vi også for at lave alt deres salgs- og kampagnemateriale samt for levering af deres trykte medier, blandt andet deres årlige bæredygtighedsrapporter.

jpbc har desuden også valgt itpilot til at håndtere en lang række forskellige markedsføringsopgaver, herunder:

  • Tekstforfatning og content marketing
  • SEO-optimering af hjemmeside
  • Annoncering via Google Ads og sociale medier
  • Udarbejdelse af tryksager

Uanset hvilken type markedsføringsopgave jpbc har brug for hjælp til, er vores design- og kommunikationsafdeling klar til at hjælpe.


Kunden udtaler


Vi har haft fornøjelsen af at have itpilot som vores faste markedsføringspartner og eksterne marketingafdeling i mange år. Deres dybdegående kendskab til vores virksomhed og vores branche er af uvurderlig værdi. Samarbejdet med itpilot har været vigtig for vores virksomheds udvikling og succes.

Den nye hjemmeside har givet vores virksomhed et mere nutidigt udtryk, der tydeliggør vores budskab og sikrer, at vi når vores målgruppe på den mest hensigtsmæssige måde. Vi er utroligt tilfredse med resultatet. Hjemmesiden er blevet mere brugervenlig, informativ og hjælper os med at nå vores målgruppe mere effektivt.

itpilot har gennem årene været en alsidig samarbejdspartner, der håndterer alt fra tekstforfatning og SEO-optimering til online annoncering og trykte materialer.

Vi ser frem til at fortsætte vores samarbejde med itpilot og drage fordel af deres ekspertise, der har bidraget til at øge vores synlighed og styrke vores markedsposition.

Henrik Høgh • Direktør for jpbc

Nomen NESCIO • Direktør for MinVirksomhed

Om jpbc


jpbc –Jydsk Plade Bearbejdnings Center – blev grundlagt i 1986 og har siden udviklet sig til at være en af Danmarks førende underleverandører inden for plade- og rørbearbejdning. Hos jpbc er de specialister inden for laserskæring, stansning, bukning, svejsning og montage, og de har en imponerende og moderne maskinpark, der gør dem i stand til at løse enhver opgave inden for plade- og rørbearbejdning.

Hos jpbc arbejder de også målrettet på at blive en bæredygtig virksomhed, og de arbejder derfor også aktivt med FN’s verdensmål. Læs mere om deres indsats her.

Arkivér