APROMAS


Unikt specialudviklet softwareløsning målrettet autobranchen

APROMAS


itpilot har udviklet et unikt planlægning- og processtyringsværktøj til APROMAS ApS, som understøtter ordrehåndtering hos skadecentre og autolakerer - fra den indledende kundekontakt til slutfakturering.


Udviklet i tæt samarbejde med ​branchen og slutkunder​


Med input fra branchefolk og systemets 1000+ daglige brugere har vi realiseret kundens visioner om et intuitivt proceshåndteringssystem, der er skræddersyet til at håndtere autobranchens ordreprocesesser og kundens høje krav til kvalitetssikring.

Løsningen består dermed af responsivt skræddersyet softwaresystem, der kan tilgås via enhver digital platform – mobil, tablet eller pc.


Optimering af arbejdsprocesser og øget produktivitet


Systemet er udviklet med henblik på at optimere arbejdsprocesserne og øge produktiviteten på autoværksteder. Med systemet foretages måling og registrering af arbejdsprocesser, for at man kan optimere produktiviteten og få bedre udnyttelse af værkstedets kapacitet. Med systemet har man det fulde produktionsoverblik og holder samtidigt styr på værkstedets ressourcer.

Målet for os var at skabe et system, der skaber et samlet arbejdsflow fra håndtering af skaden til fakturering - hele processen er samlet i én løsning/platform. Softwareløsningen er dermed blevet et bindeled mellem de forskellige systemer i branchen.

Det unikke styresystem er en hjælpende hånd til de værksteder, der ønsker at reducere tiden bag skrivebordet, som indebærer manuelt papirarbejde og i stedet få mere effektiv tid i værkstedet.


Indbyggede integrationer og kvalitetssikring


Kvalitetsskikring og dokumentation er en integreret del af ordrehåndteringen i APROMAS, så antallet af fejl reduceres, og der er dokumentation af kundens og egne krav til kvalitet og leveringstid.

Vi har bygget APROMAS op, så det også kan integreres med økonomisystemer og modtage ordre direkte fra forsikringsselskabernes fælles IT-system.


Vi kan også hjælpe jer med at få udviklet et IT-system til jeres behov


Har casen givet jer inspiration til at få udviklet jeres helt eget IT-system, der er skræddersyet efter jeres virksomheds/branches behov? Så er I velkomne til at kontakte itpilot og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at forenkle jeres arbejdsprocesser og øge jeres produktivitet.

Arkivér