Uddannelse & praktik


Kunne du tænke dig en praktik- eller elevplads hos itpilot i forbindelse med din uddannelse? Eller læser du på universitet og søger en virksomhed til et samarbejde om en opgave.

Så finder du al den information, du har behov for på denne side.


Kontakt os

Studieretninger for praktik & elevpladser


Der er flere forskellige studieretninger, der kan være relevante i forbindelse med en elevplads eller praktikplads hos os. Det kan blandt andet være:

Cyberteknologi

Data Science

Datamatiker

It-teknolog

Digitalisering & applikationsudvikling

Software

Softwareudvikling

Softwareteknologi

Multimediedesigner

Webudvikler

Er din uddannelse ikke på listen? Det betyder ikke, at du ikke kan få en praktik- eller elevplads hos os. Hvis du kan se et match mellem itpilot og din uddannelsesretning, er du meget velkommen til at kontakte os.

Hvad forventer vi af dig?


Hos itpilot prioriterer vi et godt arbejdsmiljø og en uformel kultur. Vi forventer derfor, at du som elev eller praktikant bidrager positivt til vores arbejdsplads på lige fod med vores itpiloter. Derudover har vi en forventning til, at du:

  • Arbejder selvstændigt
  • Har lyst til at lære
  • Tager ansvar
  • Er en god kollega 

Kontakt os


Uanset om du søger en praktik- eller elevplads eller et samarbejde i forbindelse med en studieopgave, starter det hele med, at du kontakter os.

Vi vil meget gerne høre mere om dig, din uddannelse, dine forventninger m.v. Ofte vil vi invitere dig ind til en uformel snak, hvor vi bl.a. kan tale om dine tanker om, hvordan vi kan hjælpe hinanden.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Ring til os hvis du ønsker yderligere 
oplysninger om en praktik- eller elevplads


+45 87 25 07 87


Jeg vil gerne kontaktes

Samarbejde med universiteter & erhvervsakademier


Hos itpilot samarbejder vi løbende med studerende fra universiteter og erhvervsakademier i forbindelse med studieopgaver og -projekter.

Er du i gang med en videregående uddannelse på et erhvervsakademi eller på universitetet, hvor du og din studiegruppe ønsker at skrive en studieopgave med udgangspunkt i itpilot, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi har ikke på forhånd defineret en case eller problemstilling, du og din studiegruppe kan arbejde ud fra, men vi vil meget gerne høre jeres idéer til en case.

Som projektvirksomhed ved vi, at I har behov for information og data fra os. Derfor stiller vi os også til rådighed for jer undervejs i jeres projekt. Omfang, kontaktpersoner m.v. aftaler vi forud for et samarbejde, så der er en klar forventningsafstemning for både jer og os.