Job & karriere


Drømmer du om en arbejdsplads, hvor du kan udvikle dig fagligt og personligt? Så er itpilot det rette sted for dig.

 Vi tilbyder spændende udfordringer, faglig udvikling og et fantastisk arbejdsmiljø.


Se ledige stillingerSend en uopfordret ansøgning

Mulighed for hjemmearbejde

Work/life balance

Kompetenceudvikling

Personalearrangementer

Sundhedsforsikring

Pensionsordning

Frokostordning

Arbejde fra Viborg/Viby

Fedt arbejdsmiljø

Gode kolleger

Vores værdier


Vores kerneværdier er vigtige for vores arbejde. De afspejler den måde, vi arbejder på i itpilot, og er en del af vores virksomhedskultur.

Vores værdier sikrer, at vi hele tiden leverer samme gode oplevelse for vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Respekt

Vi viser respekt for vores kollegaer, kunder og deres forretning. Det er vigtigt for os at skabe og bevare en respektfuld og meningsfyldt arbejdsplads, karakteriseret af åben og ærlig dialog på alle niveauer. Vi tilskynder mangfoldighed og respekterer kulturelle, personlige og professionelle forskelle.

Kompetencer

Vi ansætter kun udviklere og projektledere, der har minimum én it-uddannelse. Derfor stoler vi også på vores egne kompetencer. Vi er ivrige efter at lære og efteruddanne os. Derfor deler vi også vores kompetencer med hinanden.

Pålidelighed

Vi holder vores løfter – både overfor kunder, kollegaer og andre. Vi stræber efter langsigtede relationer, og det kan kun lade sig gøre, når vi er pålidelige og overholder vores løfter og deadlines.

Ansættelsesprocessen

1

Du søger jobbet

Send din ansøgning og CV som beskrevet i stillingsopslaget (se ledige stillinger her). Du er også velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

2

Vi afholder jobsamtaler

Matcher din profil og kompetencer det, vi søger, vil vi invitere dig til en jobsamtale hos os, hvor vi gerne vil høre mere om din erfaring og din motivation for jobbet.

3

Du modtager ansættelsestilbud

Tilbyder vi dig jobbet, vil vi ringe dig op med den gode nyhed. Du vil herefter modtage en ansættelseskontrakt til gennemlæsning inden vi sender den til digital underskrift.

4

Din første arbejdsdag

Vi glæder os til at tage imod dig på din første arbejdsdag. Her vil du blive præsenteret for dine nye kolleger, og din teamleder vil introducere dig for dine arbejdsopgaver.

Har du spørgsmål?


Har du spørgsmål om vores ledige stillinger eller ønsker du at høre mere om, hvordan det er at arbejde hos itpilot, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vores itpiloter er klar til at svare på dine spørgsmål.


Ring til os hvis du ønsker yderligere 
oplysninger om job hos itpilot


+45 87 25 07 87


Jeg vil gerne kontaktes

Om itpilot


Skræddersyede &  innovative løsninger

Hos itpilot udvikler vi skræddersyede løsninger inden for web-, app- og softwareudvikling.

Vores erfarne medarbejdere brænder for at udvikle og skabe innovative løsninger, der styrker vores kunders virksomheder og deres arbejdsprocesser.

Hvad tror vi på?

Vi tror på et dynamisk og inkluderende arbejdsmiljø, der fremmer personlig og faglig udvikling, og vi er altid på udkig efter talentfulde og passionerede personer, der ønsker at være en del af vores team.

Læs mere om os i videoen