Certificeringer


Vores dygtige itpiloter sikrer, at vi kan levere de bedste digitale løsninger til vores kunder. Derfor er vi også stolte af vores certificeringer, der er et bevis på vores faglige kompetencer og troværdighed som samarbejdspartner og IT-leverandør.


Kontakt os

itpilot har en ISAE 3402-erklæring


Hos itpilot vægter vi it-sikkerhed højt, og derfor har vi også sat et mål om, at vi vil garantere vores kunder et højt sikkerhedsniveau på alle web- og it-løsninger, vi udvikler til dem.

Vi arbejder altid hårdt og målrettet på at give vores kunder den sikkerhed, og derfor er vi også stolte over, at vi er ISAE 3402-certificerede. Det sikrer nemlig vores kunder, at vores procedurer og kontroller lever op til de krav om it-sikkerhed og -kvalitet, der er angivet i den internationale standard.

Læs mere om, hvad en ISAE 3402-erklæring er

En garanti for jerMed ISAE 3402-erklæringen kan vi garantere vores kunder, at vi har et it-sikkerhedssystem, hvor procedurer, kontroller og dokumentation lever op til den internationale sikkerhedsstandard. Du kan altså trygt stole på, at vi har styr på sikkerheden og risiciene og opretholder en høj kvalitet inden for it.

En garanti for jeres slutkunder

Som dataansvarlig har I ansvaret for at beskytte jeres slutkunders data. Ifølge persondataforordningen er det nemlig et krav, at man som kunde vælger en databehandler og it-leverandør, der har sikkerhedsforanstaltningerne på plads.

Med vores ISAE 3402-erklæring kan I være helt sikre på, at vi lever op til alle kravene og beskytter jeres kunders data.

Derudover hjælper vi jer også med at sikre, at jeres webløsning er compliant med korrekt cookie- og privatlivspolitik. Vi er opdaterede på de gældende regler og kan guide jer igennem de nødvendige skridt for at overholde kravene. 

ISAE 3402 Type 2


Der findes to forskellige typer ISAE 3402-erklæringer: Type 1 og Type 2. En Type 1-erklæring er kort fortalt et øjebliksbilede af virksomhedens kontrolsforanstaltninger og effektivitet på det givne tidspunkt.

En ISAE 3402 Type 2-erklæring dækker en længere periode, og er derfor også mere omfattende. Hos itpilot har vi en ISAE 3402 Type 2 erklæring, som dækker over 12 måneder. Derfor gennemgår vi en årlig revision af vores kontrolmiljø og driftsprocesser for at sikre, at vores kunder altid kan have tillid til vores sikkerhedsforanstaltninger og kvalitetsstandarder.

Kom i gang med jeres digitale transformation med itpiloter


Er I klar til at løfte jeres virksomhed med moderne og sikrede digitale løsninger, der er skræddersyet til jeres behov? Så er det itpiloterne, I skal have i førersædet.

Vi sørger for alt fra design, til udvikling, compliance, drift og support.


Ring til os hvis du ønsker yderligere oplysninger 
om udvikling af din digitale løsning


+45 87 25 07 87


Jeg vil gerne kontaktes

Dokumentation af tekniske foranstaltninger


Når I vælger itpilot som jeres it-leverandør, kan I være trygge ved, at jeres virksomheds it-sikkerhed er i gode hænder. Vores ISAE 3402-erklæring er en garanti for, at vo lever op til alle gældende lovkrav om it-sikkerhed og -kvalitet.

Samtidig kan vores ISAE 3402-erklæring også hjælpe jer med at dokumentere, at I har truffet de nødvendige tekniske foranstaltninger for at beskytte jeres kunders data. Vi lægger stor vægt på at sikre, at alle de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger er på plads, så I kan have fuld tillid til, at jeres data er beskyttet på bedste vis.

Tæt samarbejde med PwC

I forbindelse med vores ISAE 3402-erklæring har vi samarbejdet med revisionsvirksomheden PwC, der har foretaget stikprøvekontroller af vores arbejdsgange. Resultatet heraf er en rapport og erklæring fra PwC på baggrund af de observationer og kontroller, de har foretaget hos os, der har givet os den officielle ISAE 3402-erklæring.

Vi er meget stolte og beærede over at have erklæringen, som vi hver dag arbejder intensivt på.