TeamViewer support

Efter aftale kan du få fjernsupport med TeamViewer inden for vores åbningstid,
som er mandag - fredag kl. 08:30 - 16:30.

Hent TeamViewer her Kontakt os

TeamViewer support

Efter aftale kan du få fjernsupport med vores IT-supportere via TeamViewer inden for vores åbningstid, som er mandag - fredag kl. 08:30 - 16:30.

Bemærk: Ved at gemme og køre Teamviewer-filen skal du blot give tilladelse til, at vi kan se dit skrivebord. Programmet installeres ikke fast på dit device, men kører kun midlertidigt.

Programmet er leveret af TeamViewer.com i samarbejde med itpilot og er sikkert at køre.

TeamViewer understøttes både af PC, Mac og smartphones.

Hent TeamViewer her

Efter aftale kan du få support via TeamViewer med os | itpilot