Bjerringbro & Fårvang El-Forretning


Ny WordPress-hjemmeside med forbedret teknik og indhold

Ny hjemmeside til Bjerringbro & Fårvang El-Forretning

itpilot har udviklet en ny WordPress-hjemmeside til Bjerringbro & Fårvang El-Forretning. Elforretningen havde tidligere en ældre Wix-hjemmeside, som var præget af tekniske, visuelle og indholdsmæssige udfordringer. Derfor ønskede de at opgradere til en moderne og velfungerende hjemmeside.

For at give Bjerringbro & Fårvang El-Forretning en intuitiv og brugervenlig platform faldt valget på WordPress. Dermed kan elforretningen også selv administrere deres indhold på en let og overskuelig måde.

Helt ny struktur

Med den nye hjemmeside har Bjerringbro & Fårvang El-Forretning også fået en helt ny struktur på deres hjemmeside. Hjemmesiden er blevet udvidet, så den nu har en forbedret navigationsstruktur. Derudover har itpilot skrevet nye tekster til hjemmesiden, herunder en optimering af de eksisterende tekster samt forfatning af helt nye tekster til flere ydelsesområder. Dermed er flere af Bjerringbro & Fårvang El-Forretnings ydelser og serviceområder præsenteret på hjemmesiden.

Teknisk stærkt fundament

Hvor Bjerringbro & Fårvang El-Forretnings tidligere hjemmeside var præget af tekniske udfordringer, har de nu fået et teknisk stærkt fundament. Den nye hjemmeside har gennemgået en basis SEO-optimering, der er implementeret et SSL-certifikat samt Cookiebot, så hjemmesiden er både sikker og håndterer cookies korrekt efter gældende lovgivning.

Som en del af lanceringen har vi naturligvis også sikret, at der er opsat redirects fra de tidligere URL’er til de nye. På den måde har vi sikret, at de besøgende lander på en relevant indholdsside, hvilket er med til at styrke brugeroplevelsen.

Ydermere har Bjerringbro & Fårvang El-Forretning valgt at hoste den nye hjemmeside på vores cPanel-webhotel. Det betyder, at de får et stabilt og sikkert webhotel, som både har en server- og webfirewall.

Fremtidssikring af platformen

Med den nye WordPress-hjemmeside har Bjerringbro & Fårvang El-Forretning fået en fremtidssikret løsning. Hjemmesiden kan let holdes opdateret, og der er rig mulighed for at udvide med nye undersider og forretningsmuligheder.

Platformen er fx allerede klargjort til at kunne præsentere et udvalg af de hvidevarer, som Bjerringbro & Fårvang El-Forretning sælger fra deres showroom i Bjerringbro. I denne forbindelse vil elforretningen også selv kunne håndtere produkterne på hjemmesiden; oprettelse, redigering, fjerne m.v. Selvom der i dette tilfælde kun er tale om en visning af produkterne, er der også mulighed for at åbne op for salg af produkterne direkte fra hjemmesiden, hvis Bjerringbro & Fårvang El-Forretning ønsker dette på et senere tidspunkt.

Trænger jeres virksomhed til en ny hjemmeside?

Der kan være mange årsager til, at en virksomhed ønsker at få en ny hjemmeside. Det kan være grundet tekniske udfordringer, at designet er forældet eller fordi behovet for, hvad hjemmesiden skal kunne, simpelthen har ændret sig.

Hos itpilot har vi stor erfaring med at udvikle både web- og softwareløsninger. Derfor kan vi også hjælpe jeres virksomhed med at få en løsning, der dækker jeres krav og behov, uanset om I har behov for en simpel hjemmeside eller en kompleks hjemmeside med forskellige integrationer.

Vil I høre mere om jeres muligheder, så kontakt os til en uforpligtende snak.

Arkivér