BLS Industries


Ny, simpel WordPress-hjemmeside præsenterer BLS Industries’ brands

BLS Industries


BLS Industries AB ønskede en ny, simpel hjemmeside med et moderniseret design, som kunne præsentere deres fire stærke brands - Purus, JAFO, Unidrain og Trio Perfekta – på en sammenhængende og visuelt tiltalende måde. Kendskabet til itpilots digitale ekspertise fra tidligere succesfulde samarbejder med to af deres stærke brands, Unidrain A/S og Purus AB, gjorde valget nemt for BLS Industries – de valgte itpilot til at lede dem gennem denne digitale transformation.

Vores design- og kommunikationsafdeling udarbejdede et designoplæg, der skabte en æstetisk rød tråd mellem BLS Industries og deres brands Purus og Unidrain. Fokus var på modernisering, brugervenlighed og visuel sammenhæng, hvilket skaber en ensartet og genkendelig oplevelse for besøgende.


Udviklet med WordPress og Elementor


For at imødekomme BLS Industries' ønske om nem administration og opdatering blev hjemmesiden udviklet i WordPress med den kraftfulde page builder Elementor. Denne kombination er ikke kun brugervenlig, men giver også mulighed for fleksibel tilpasning uden dybdegående teknisk viden. Elementor's drag-and-drop-funktionalitet gør redigering og tilføjelse af indhold intuitivt og visuelt.

Kombinationen af WordPress og Elementor skaber også rammen for de nye platforme til Unidrain og Purus. Dermed er der skab en rød tråd gennem platformene på tværs af organisationerne.

Hos itpilot udvikler vi ikke bare hjemmesider. Vi sørger også for, at vores kunder selv lærer, hvordan de kan administrere deres nye hjemmeside. Det gør vi gennem skræddersyet undervisning, der er baseret på den nye hjemmesides setup. Gennem vores samarbejder med Unidrain og Purus har BLS Industries derfor også lært at administrere deres nye hjemmeside.


Hvem er BLS Industries AB?


BLS Industries er Skandinaviens førende leverandør af vandløsninger til badeværelser, køkkener og krævende miljøer. De primære produktsegmenter omfatter gulvafløb, rustfrie stål afløbsrender, indendørs affaldssystemer, rør og fittings, rustfrie stålindretninger og rustfrit stål sanitetsudstyr.

BLS Industries opererer med stærke brands som JAFO, Purus, Unidrain og Trio Perfekta. Disse brands fungerer uafhængigt, hvilket giver dem frihed til at udvikle unikke produkter og koncepter i tæt samarbejde med kunder og markeder.

Du kan læse meget mere om BLS Industries på blsindustries.se.

Arkivér