Cyklop-Emballering A/S


Ny webshop udviklet i Prestashop

Cyklop-Emballering A/S


Cyklop-Emballering A/S har fået en ny Prestashop-webshop. Derudover har Cyklop valgt itpilot til at hoste deres webhotel.

Cyklop havde tidligere en Joomla!-webshop, men grundet specialudviklede elementer fra deres tidligere udvikler, var det kompliceret at bygge succesfuldt videre på webshoppen. Det gjorde sig også gældende i forhold til opdateringer af Joomla – og det var netop grundet en nødvendig opdatering af Joomla, hvor Cyklops Joomla-version ville nå end of life midt i august 2023, som fik Cyklop til at kontakte itpilot.


Kort projektforløb


Skiftet fra Joomla til Prestashop har forløbet planmæssigt og uden problemer. Derfor har projektforløbet også været kort – dog afbrudt (og forlænget en smule) af sommerferien. Det korte og professionelle projektforløb har betydet, at Cyklop har fået en ny, gennemtestet løsning inden deres Joomla-installation når end of life.


Fremtidssikret løsning


Med den nye Prestashop-løsning har Cyklop fået en fremtidssikret løsning, der gør det muligt for at udvikle videre på webshoppen på sigt. Det gælder både i forhold til ny funktionalitet, samt hvis der skal laves designmæssige ændringer i fremtiden.

Prestashop giver desuden også Cyklop et bedre overblik over deres kunder og bestillinger, og det er muligt for dem at se mere statistik over webshoppens performance. Prestashop-løsningen har med andre ord givet Cyklop en lang række ekstra fordele, som de ikke havde før.

Derudover har Cyklop også fået en Cookiebot-løsning implementeret, så de nu også overholder den gældende cookie-lovgivning.


Sikker drift og hosting


Ud over en stabil og fremtidssikret webshop, har Cyklop også valgt at lade itpilot stå for hostingen af deres løsning. Dermed administreres og driftes løsningen fra vores topsikrede hostingcenter.

Læs mere om vores sikre drift og hosting her


Hvem er Cyklop-Emballering A/S?


Cyklop-Emballering A/S er en del af Cyklop International, der er en verdensomspændende producent og leverandør af emballagesystemer og -materialer.

Cyklop har mere end 100 års erfaring i emballageindustrien, og de tilbyder en bred vifte af produkter og tjenester inden for industiel emballering, for eksempel maskiner til bundtning, strækfilmning, tapemaskiner og andet emballageudstyr.

Læs mere om Cyklop-Emballering A/S på deres hjemmeside.

Arkivér