Vexa - SEO-optimering og sociale medier


SEO-optimering og sociale medier


Vexa er en virksomhed der, uafhængig af kapitalinteresser, arbejder målrettet på at tilbyde fordelagtig finansiering af fast ejendom samt attraktive investeringer i ejendomslån.

itpilot har i flere år være fast leverandør af markedsføringsaktiviteter til Vexa. Samarbejdet omfatter bl.a. SEO-optimering af hjemmeside, Linkbuilding og opdatering/vedligehold af sociale medier.


SEO- og Linkbuilding-pakke


SEO står for ”Search Engine Optimization” og er en disciplin inden for digitalmarkedsføring, der hjælper hjemmesider til at øge organiske placeringer på Google.

Linkbuilding er en disciplin, hvor man opbygger autoritet på din hjemmeside med links fra andre hjemmesider. Det er også det, man kalder backlinks.

Hver måned SEO-optimeres vexa.dk med fokus på relevante søgeord. Der forfattes og oprettes søgeordsrelevante blogindlæg, hvor der tilføjes gode interne link mellem undersider. Title- og metabeskrivelser opdateres løbende og der laves teknisk-SEO, hvori hjemmesides elementer konfigureres, så den potentielle synlighed på søgemaskinerne maksimeres.

Derudover oprettes der hver måned 2-3 attraktive link, som henviser/peger ind på vexa.dk


Vil du vide mere?


Kontakt vores professionelle webteam her, da vi hos itpilot har stor erfaring i optimering og positionsfremmende tiltag på onlinemarkedet.

Arkivér