WordPress hjemmesider til tre tandklinikker


itpilot har designet og udviklet helt nye WordPress hjemmesider til tre tandklinikker i Hobro, Nørager og Aalestrup.

WordPress hjemmesider til tre tandklinikker


itpilot har designet og udviklet helt nye WordPress hjemmesider til tre tandklinikker i Hobro, Nørager og Aalestrup, nemlig Tandlægerne i Biesgade, HobroAalestrup tandklinik og Nørager Tandklinik.

De tre tandklinikker drives til dagligt Kristian Andersen og hans kone Katarina Stilling.  Alle tre klinikker har engagerede teams af tandlæger, tandplejere og assistenter.


Design og udvikling af WordPress hjemmesider


De nye WordPress hjemmesider til Tandlægerne i Biesgade og Nørager tandklinik erstatter to ældre ikke tidssvarende hjemmesider. Aalestrup tandklinik er helt ny og har fået sin første hjemmeside. 

Du kan læse mere om Aalestrup Tandklinik her.

Hjemmesiderne har fået et fælles visuelt udtryk, hvilket er en fordel for klinikernes fælles identitet. itpilot har lavet et nyt design til deres nye hjemmesider, hvor der har været fokus på den enkle, lette og overskuelige navigation for besøgende på hjemmesiderne. Hjemmesiderne er tidssvarende og responsive efter nutidens standarder, hvor besøgende kan søge informationer om klinikkerne og de behandlinger som tilbydes.


SEO-optimering og sociale medier


Alle hjemmesiderne er blevet SEO-optimeret ved hjælp af redirects af links og basis SEO-opsætning af hjemmesiderne, så de let kan findes på Google.

Alle klinikker har fået oprettet og opdateret nye Facebook-virksomhedsprofiler inkl. Meta Business Manager og annoncekonti. Derudover er der udarbejdet materiale til annoncekampagne og opsat målgrupper. 

Generelt anbefaler vi at nye hjemmesider får en markedsoptimeringsgennemgang, hvor der bl.a. sørges for at virksomheden oprettes og er opdateret i forskellige informationskanaler, såsom Google og en række sociale medier.

Kontakt vores professionelle webteam her, da vi hos itpilot har stor erfaring i optimering og positionsfremmende tiltag på onlinemarkedet.


Sikker drift-, hosting- og SSL-certifikater


Foruden hjemmesideløsningerne sørger itpilot for, at hosting af domæne og hjemmesider er optimalt sikret. Løsningen hostes og administreres og driftes af vores topsikrede hostingcenter i et cPanel setup. Du kan læse mere om itpilots sikkerhed her.  


Vi kan også lave en ny hjemmeside til jer


Er I blevet inspireret til at få opdateret jeres hjemmeside med nogle af de samme løsninger, som vi har udarbejdet sammen med tandklinikkæden, så skal I blot kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med en opgradering af jeres online tilstedeværelse.

Arkivér