ISAE 3402-erklæring fornyet for itpilot


Vores ISAE 3402 Type 2-erklæring er blevet fornyet og dækker perioden 1. september 2022 – 31. august 2023.

ISAE 3402-erklæring fornyet for itpilotHos itpilot arbejder vi altid hårdt og målrettet på at kunne garantere vores kunder en høj it-sikkerhed. Derfor er vi også stolte over, at vi endnu en gang har fået fornyet vores ISAE 3402 Type 2-erklæring uden anmærkninger.

Erklæringen tager udgangspunkt i ISO 27001, som omhandler informationssikkerhed. ISAE 3402-erklæringen dækker over perioden 1. september 2022 – 31. august 2023 og dokumenterer altså it-forholdene gennem året.

Fornyelsen af ISAE 3402-erklæringen er et resultat af den eksterne, årlige revision af alle vores arbejdsprocesser omkring it-funktioner og it-sikkerhed, som sikrer, at vi fortsat opfylder kravene.

Læs mere om, hvad en ISAE 3402-erklæring er her.


Vi garanterer en høj it-sikkerhed


For itpilot er det vigtigt, at vi opretholder en høj it-sikkerhed for de løsninger, vi udvikler og tilbyder til vores kunder. Derfor er ISAE 3402-erklæringen også vigtig for os, da den dokumenterer, at vi overholder alle gældende krav inden for it-sikkerhed, og at vi generelt udviser god it-skik.

Hos itpilot mærker vi en stigende efterspørgsel på it-leverandører og -samarbejdspartnere, der har en ISAE 3402 Type 2-erklæring. Det forstår vi godt. ISAE 3402-erklæringen fokuserer nemlig på kontrolforanstaltninger og driftsprocesser i en virksomhed, og det er med til at give tillid til, at virksomheden opfylder sine forpligtelser over for kunder og interessenter.

Derudover kan I også garantere overfor jeres kunder og slutbrugere, at deres data håndteres og beskyttes korrekt.

Hvis I vil være helt sikre på, at der er 100% styr på kontrol, god it-sikkerhed og god it-skik, når I vælger en it-samarbejdspartner, skal I vælge en samarbejdspartner med en ISAE 3402-erklæring, som eksempelvis itpilot.

Læs mere om vores ISAE 3402-erklæring her.


Vi leverer sikre it-løsninger af høj kvalitet


Hos itpilot har vi en klar mission om at levere sikre og kvalitetsorienterede it-løsninger, der skaber langvarige partnerskaber baseret på tillid og troværdighed. Vores ISAE 3402-erklæring spiller en vigtig rolle i at opfylde denne mission, da det er jeres garanti for, at vi har implementeret kontrolforanstaltninger og driftsprocesser, der sikrer beskyttelsen af jeres data og opfylder jeres krav til it-sikkerhed.

Kontakt os via kontaktformularen herunder, hvis I søger en professionel it-samarbejdspartner. I kan også ringe til os på tlf. +45 87 25 07 87.

Arkivér