ISAE 3402 Type 2-erklæring til itpilot


ISAE 3402 Type 2-erklæring til itpilot


itpilot er meget glade for at kunne meddele, at vi efter uafhængig it-revision har opnået en ISAE 3402 Type 2-erklæring.

Erklæringen er overbygningen til vores tidligere Type 1-erklæring og viser, at itpilot efterlever en lang række standarder for it-sikkerhed igennem processer, rutiner og kontroller - både i forhold til drift og projekthåndtering.

”Det er et kvalitetsstempel, vi er meget stolte af. Det viser, at vores arbejdsprocesser afspejler en høj standard og kvalitet for it-sikkerhed,”

siger Kenneth Løwe • itpilots direktør.

Nomen NESCIO • Direktør for MinVirksomhed

ISAE 3402-erklæringer efterspørges i stigende grad af kunder og samarbejdspartnere i en tid med stadigt større fokus på sikring af person- og forretningskritisk data. Der er mange trusler mod informationssikkerheden og en stabil og sikker drift – ikke mindst fra it-kriminelle, der opererer globalt.


Ikke kun et øjebliksbillede


Erklæringen er udarbejdet af en uafhængig, statsautoriseret revisionsvirksomhed, der systematisk gennemgår itpilots procedurer, egenkontroller, risikovurderinger og dokumentation.

”Som it-leverandør er vi selvfølgelig meget bevidste om vigtigheden af den data, som vi opbevarer og behandler for vores kunder, og det har stor værdi for itpilot også at kunne dokumentere det over for omverdenen,”

siger Kenneth Løwe.

Nomen NESCIO • Direktør for MinVirksomhed

Hvis du gerne vil vide mere om, hvad en ISAE 3402-erklæring er, kan du læse mere her.

Spørgsmål vedrørende itpilots ISAE 3402-erklæring kan rettes til Kenneth Damgaard Løwe på kenneth@itpilot.dk

Arkivér