Vigsø Feriecenter


Ny responsiv Joomla-hjemmeside til feriecentret i Thy

Vigsø Feriecenter


I samarbejde med Vigsø Feriecenter har itpilot designet og udviklet en ny og tidssvarende responsiv Joomla-hjemmeside med forenklet navigation og struktur på siden.

Vigsø Feriecenter er et feriecenter for hele familien, der er placeret midt i naturen, nordøst for Hanstholm i Thy, og med gåafstand til havet. Feriecentret tilbyder oplevelser for hele familien – blandt centrets faciliteter er bl.a. et stort badeland, motocrossbane, wellnesstilbud, legeplads, stort udendørs område, restaurant mm. 

Feriecentret er opført i 1967-1970 og huser over i dag 174 feriehuse samt et feriehotel midt i Vigsø by. Der er derfor masser af muligheder for at feriere hos Vigsø Feriecenter.


Design og udvikling af ny Joomla-hjemmeside til feriecentret


Vigsø Feriecenter ønskede at få lavet et nyt design til deres nye hjemmeside, hvor der var fokus på enkelthed, let og overskuelig navigation for de besøgende på hjemmeside samt et tidssvarende og responsivt design, så det er muligt at tilgå og finde feriecentrets informationer fra alle mobile enheder. 

Desuden ønskede feriecentret at få sat fokus på den smukke natur omkring Vigsø samt de omkringliggende attraktioner i området på hjemmesiden, som bl.a. er løst med en liste/kortvisning med en Google-maps integration. 


Tilkoblet sprogmodul og integration med Danland-bookingsystem


Desuden er hjemmesideløsningen klargjort med et sprogmodul, hvis feriecentret på et senere tidspunkt ønsker at få oprettet en hjemmeside på engelsk/tysk, og der er oprettet en integration til Danlands bookingsystem, hvor gæster booker opholdet hos feriecentret. Derfor er der nu let adgang til booking og yderligere information omkring alle feriecentrets mange faciliteter direkte fra forsiden. 

Under hele design- og udviklingsprocessen har vi haft stor fokus på en god dialog med kunden, så kunden har fået den bedst mulige løsning ud fra deres ønsker og krav til hjemmesiden. 


SEO-optimering og SoMe integration


itpilot har desuden sørget for, at den nye hjemmeside får en SEO-optimering ved hjælp af redirects af links og basis SEO-opsætning af websitet, så siden let kan søges frem hos online søgemaskiner såsom Google.

Derudover kan siden interagere med feriecentrets sociale medie-profiler, hvor nyeste opslag på mediet kan vises direkte på siden.

Vi sørger også for undervisning af kunden i at administrere back-enden, så de selv hurtigt og nemt kan ændre i hjemmesidens indhold, som de ønsker.


Vi sørger for sikker drift-, hosting- og SSL-certifikat


I tillæg til selve hjemmesideløsningen sørger itpilot også for hostingen af feriecentrets domæne, hvor vi sikrer, at løsningen administreres og driftes fra vores topsikrede hostingcenter. 

Desuden sørger vi for, at hjemmesiden får et SSL-certifikat, der sikrer sidens besøgende med kryptering af deres oplysninger – altså er Vigsø Feriecenters website sikkert at besøge.


Vi kan også lave en ny hjemmeside til jer


Er I blevet inspireret til at få opdateret jeres hjemmeside med nogle af de samme løsninger, som vi har udarbejdet sammen med Vigsø Feriecenter, så skal I blot kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med en opgradering af jeres online tilstedeværelse.

Arkivér