itpilot har lanceret PIMpilot


itpilot har lanceret PIMpilot


Hos itpilot er vi stolte over, at vi tidligere på året kunne lancere PIMpilot. Med PIMpilot bliver det lettere for virksomheder at synkronisere deres produktdata på tværs af alle virksomhedens relevante it-systemer.

PIMpilot er en cloudbaseret softwareapplikation, der håndterer distribution af produktdata fra et PIM-system og på tværs af andre af virksomhedens relevante it-systemer. Det kan eksempelvis være til en webshop, ERP-system, CRM-system m.v.


En unik løsning


Noget af det, der gør PIMpilot til en helt unik løsning er, at det er en uafhængig løsning, der kan tilpasses ethvert system. Det er altså lige meget, hvilket PIM-system en virksomhed anvender, eller hvilke og hvor mange andre systemer, som produktdata fra PIM-systemet skal distribueres ud til.

Fordi PIMpilot kan anvendes uanset hvilke systemer, der skal integreres med hinanden, er PIMpilot er ikke en ”plug and play” løsning. Dette er også et bevidst valg, der blev taget i vores udviklingsproces, fordi der vil være forskellige behov i forhold til, hvordan data bearbejdes i PIMpilot. PIMpilot sender nemlig ikke kun data fra et system til et andet, det sørger også for at bearbejde dataene, så de er tilpasset hvert enkelt system.

PIMpilot bliver derfor skræddersyet til hver enkelt virksomhed. På den måde får virksomhederne den bedste løsning, som lever op til alle virksomhedens krav og ønsker.


Hvad siger virksomhederne?


PIMpilot er stadig en ny løsning på markedet, men en af de virksomheder, der allerede har implementeret softwareapplikationen er Unidrain. For Unidrain, der designer og producerer gulvafløbssystemer i høj kvalitet og smukt design, har PIMpilot gjort en afgørende forskel.

Unidrain var på udkig efter en løsning, der kunne give dem en vellykket integration mellem deres PIM-system og deres webshop. Det var dog først i samarbejde med itpilot, at de fandt den helt rette løsning: PIMpilot.

Unidrains digitale marketing koodinator, Christian Bang Jensen, har blandt andet udtalt: ”Uden denne integrationsløsning var vores ønske om en ny og moderne hjemmeside aldrig blevet opfyldt. [...] Vi er enormt glade for samarbejdet med itpilot, der sikrer, at vi har et topmoderne website, der er nemt at vedligeholde, og hvor vores omfattende produktdatabase er synlig på baggrund af en stærk PIM-integration”.

Læs hele casen med Unidrain her.


Effektivisér produkthåndteringen i jeres virksomhed


Vil I have en uforpligtende snak om, hvordan PIMpilot kan effektivere produkthåndteringen i jeres virksomhed, så tøv ikke med at kontakte os.

PIMpilot er en god løsning for jer, der har et PIM-system, og som bruger meget tid på at opdatere jeres produktdata på tværs af jeres forskellige systemer. Eller måske holder I jer tilbage, lige som Unidrain gjorde, fordi I ikke har kunne finde den perfekte løsning til jeres udfordringer.

Uanset hvad der ligger bag, er vi klar til en uforpligtende snak om PIMpilot. Ring til os på tlf. +45 87 25 07 87 eller udfyld kontaktformularen.

Du kan også læse mere om PIMpilot her.

Arkivér