itpilot tilbyder nu sikker hosting i USA


Vi har indgået et partnerskab med phoenixNAP, så vi nu kan tilbyde sikker hosting for vores kunder på det amerikanske marked

itpilot tilbyder nu sikker hosting i USA 


itpilot har indgået et samarbejde med phoenixNAP, som betyder, at vi nu også kan tilbyde sikker hosting for vores kunder, der opererer på det amerikanske marked. 

Det er vigtigt for os, at it-sikkerheden på det amerikanske marked er lige høj som vores hosting i Danmark og Europa. Derfor var det også vigtigt for os at finde en samarbejdspartner, der kan garantere en lige så høj it-sikkerhed.

Valget faldt på phoenixNAP, som har en Data Security Cloud platform, der blandt andet overholder de føderale HIPAA-regler og krav. Kravene til GDPR og Privacy Shield overholdes også, hvilket betyder, at overførsel af data mellem EU og USA kan ske sikkert.


ISAE 3402 og HIPAA


Hos itpilot er vi stolte af at have en ISAE 3402-erklæring, da det giver vores kunder en garanti for, at vi lever op til en høj it-sikkerhed og generelt udviser god it-skik. På baggrund af ISAE 3402-erklæringen ved vores kunder, at vi kan håndtere persondata på vores servere i overensstemmelse med lovgivningen.

På samme måde er HIPAA en garanti for en høj it-sikkerhed på det amerikanske marked. HIPAA står for Health Insurance Portability and Accountability Act, og er en amerikansk lovgivning, der har til formål at beskytte fortroligheden, integriteten og tilgængeligheden af (personlige) sundhedsoplysninger.

Det var et krav for os, at vores amerikanske samarbejdspartner skulle overholde HIPAA-kravene. Det er en nødvendighed for at kunne tilbyde vores kunder i sundhedsbranchen en sikker hosting af deres sundhedssoftwareapplikationer.


Kontrol, teknisk support og konkurrencedygtige priser


Nogle af de andre overvejelser vi havde, da vi skulle finde en amerikansk samarbejdspartner var:

  • Lagdelte sikkerhedstjenester
  • Fuld kontrol over vores VMware-miljø
  • Nem adgang til teknisk support
  • Konkurrencedygtige priser

Det var ikke let at finde en partner, der kunne leve op til alle vores krav, og som kunne tilbydes til en konkurrencedygtig pris.


”Vi tog forskellige sikre cloud-løsninger i betragtning til vores use case. Ingen af dem kom med integrerede sikkerhedskopier, mikrosegmentering og kendte slutpunktsbeskyttelsesteknologier. Data Security Cloud var unik i den henseende, og det faktum, at phoenixNAP er en certificeret VMware-partner, forsikrede os om, at de har den tekniske knowhow og de ressourcer, vi nemt kunne udnytte.”

Kenneth Løwe • Direktør for itpilot

Nomen NESCIO • Direktør for MinVirksomhed

Vi er glade for, at vi fandt frem til phoenixNAP’s Data Security Cloud platform, og at vi i samarbejde har fået opsat et stabilt og sikkert miljø til vores kunders softwareapplikationer. Det er vigtigt for os, at vi har et tæt samarbejde med vores samarbejdspartnere, uanset hvor de befinder sig i verden.


”Vores team på 25+ udviklere opererer på et andet kontinent. Så vi havde brug for en sikker cloud-løsning, der giver os mulighed for at hoste vores amerikanske klients sundhedsapplikation og samtidig give os kontrol over vores VMware-miljø. phoenixNAPs HIPAA-klare platform tilbød os flere lag af software og hardwarebaserede databeskyttelsesteknologier til en uovertruffen pris. Deres personale hjalp os med at opsætte miljøet og migrere vores kunders arbejdsbelastninger til det, så vores teams fokuserede på softwareudvikling i stedet for at løse kompleksiteter inden for infrastrukturstyring.”

Kenneth Løwe • Direktør for itpilot

Nomen NESCIO • Direktør for MinVirksomhed

Læs mere om samarbejdet på phoenixNAP.com, eller kontakt os, hvis I vil høre mere om jeres muligheder for hosting i USA. Ring til os på tlf. +45 87 25 07 87 eller udfyld kontaktformularen nederst på siden.

Arkivér