Ny afdeling i Aarhus


itpilot åbner ny afdeling i Viby J

Ny afdeling i Aarhus


Det går godt for itpilot for tiden. Vi er på en vækstrejse, og derfor har vi også budt endnu flere itpiloter med på holdet inden for det seneste år. Som et led i vores ambitiøse vækststrategi, udvider vi nu også med et nyt kontor i Viby, syd for Aarhus.

Med de nye lokaler kommer vi til at være endnu tættere på vores kunder i Aarhus og resten af Østjylland. For nogen af vores kunder kommer det til at betyde, at det bliver endnu lettere at afholde fysiske møder, hvilket vi ser som en klar fordel.

Samtidig kan vi også imødekomme de af vores kolleger, der bor i Aarhus eller de omkringliggende områder. Den nye afdeling kan også være med til at tiltrække endnu flere talenter, i takt med at vi vækster.

De itpiloter, der vælger fortsat at have fast base i Viborg, har også mulighed for at benytte faciliteterne i Viby ind imellem, lige som det også vil være muligt at arbejde fra Viborg, selvom man har fast base i Viby.


Skaber glæde blandt itpiloterne


Den nye afdeling skaber stor glæde blandt itpiloterne – særligt dem, der bor i Aarhus.

”Selvom placeringen af min arbejdsplads er andenprioritet til at have et spændende arbejde, bliver det fedt at komme tættere på Aarhus. Jeg tror også, at det er en klog beslutning at åbne en afdeling i Aarhus, både fordi det er en studieby med mange studerende inden for de fag, vi leder efter, men også fordi der er mange spændende virksomheder i byen,”

udtaler Emil Rotzler • Programmør hos itpilot

Nomen NESCIO • Direktør for MinVirksomhed

En anden itpilot, der glæder sig til den nye afdeling i Aarhus åbner, er Edgard Pacody: 

”Som far til 3 synes jeg det bliver fedt at få en afdeling tæt på, så jeg kan komme endnu tidligere hjem til familien.”

Edgard Pacody • Programmør hos itpilot

Nomen NESCIO • Direktør for MinVirksomhed

Udsigten til den nye afdeling i Aarhus fik Ulrik Magnusson, der er ny programmør hos itpilot, til at søge en stilling hos os: 

”Jeg valgte itpilot på grund af deres visionære tilgang til softwareudvikling og min passion for den nyeste teknologi. Deres beslutning om at udvide til Aarhus, hvor jeg også bor, styrkede min overbevisning om, at dette var det rette valg for mig – tættere på innovation, tættere på fremtiden.”

Ulrik Magnusson • Programmør hos itpilot

Nomen NESCIO • Direktør for MinVirksomhed

Central beliggenhed


Det nye kontor har en central beliggenhed i Viby. Det var vigtigt for os at finde et sted, som er let at komme til, uanset om man kommer i bil eller med offentlig transport – og det er lykkes for os. Kontoret ligger kun 4 km fra Aarhus Syd-motorvejen, og både letbanen og bussen holder under 300 meter væk.


Større krav til kommunikation mellem afdelingerne


Nye afdelinger betyder ofte, at der stilles endnu større krav til kommunikationen mellem afdelingerne og medarbejderne. Heldigvis er vi hos itpilot allerede vant til at kommunikere digitalt – både internt og med vores kunder. Derfor vil den nye afdeling ikke komme til at have indflydelse på vores kommunikation – og dermed heller ikke på vores serviceniveau.

Tags
Arkivér