SMARTGYM Viborg


itpilot lancerer hjemmeside for SMARTGYM Viborg.

Hjemmeside og Google Ads til SMARTGYM Viborg


itpilot har lanceret en ny og lækker hjemmeside for SMARTGYM Viborg. I november 2022 skiftede iGYM Viborg navn til Smartgym Viborg. Virksomheden udbyder eksklusive træningsoplevelser og tilbyder en intelligent form for skræddersyet cirkeltræning. De har personlige trænere, som kan hjælpe kunderne med at nå de pågældende mål ud fra deres egne ønsker. Med deres tilbud af kostvejledning tager de desuden hånd om, at fokus på sundhed med fordel kan kombineres med træningen. 

På grund af navneskiftet havde SMARTGYM i forvejen ingen hjemmeside og ønskede derfor en helt ny og enkel side, som var nem at navigere i. Hjemmesideopgaven lå lige til højrebenet for itpilot, som designede og opbyggede siden helt fra bunden i WordPress. SMARTGYM Viborg leverede det grundlæggende indhold til hjemmesiden, som vi hos itpilot efterfølgende tilrettede og omsatte til let tilgængelig tekst og indhold. Ligeledes stod vi hos itpilot for udarbejdelse nye SEO-venlige tekster til implementering på den nye hjemmeside.

Resultatet blev en stilren og overskuelig hjemmeside, der er nem at finde rundt på, og som på en klar og informativ måde leverer de oplysninger, deres kunder efterspørger. 


Synlighed med Google Ads


Det kræver både tålmodighed og godt SEO-arbejde, at komme til tops i de organiske søgeresultater på Google. For skabe mest mulig synlighed for den helt nye hjemmeside, hjalp vi den hos itpilot godt på vej med oprettelse og opsætning af Google Ads annoncekampagner med fokus lokalgeografiskafgrænsning, relevante søgeord og konkurrenter. 

SMARTGYM og itpilot ser fremad og forsætter det gode samarbejde ift. løbende vedligehold og opdatering af hjemmesiden samt tilretninger op optimering af div. Google Ads annoncekampagner. 

Arkivér